S25 ultra tasarımı kullanım ve estetik açıdan çok iyi. Özellikle köşelerin yuvarlatılması uzun süre kullanımda ağrıya sebep olmuyor. Tek şikayetim ağırlığı.Tasarım doğruysa rezil olmuş s22 s23 s24 s25 s26 ultra hepsi aynı tipte
S25 ultra tasarımı kullanım ve estetik açıdan çok iyi. Özellikle köşelerin yuvarlatılması uzun süre kullanımda ağrıya sebep olmuyor. Tek şikayetim ağırlığı.Tasarım doğruysa rezil olmuş s22 s23 s24 s25 s26 ultra hepsi aynı tipte
biraz daha yuvarlatılmış s25 ultraya kıyasla s26 ultradaS25 ultra tasarımı kullanım ve estetik açıdan çok iyi. Özellikle köşelerin yuvarlatılması uzun süre kullanımda ağrıya sebep olmuyor. Tek şikayetim ağırlığı.
Açıkçası ben geçmezdim. 1 sene daha rahat kullanılır. Ama s27 ultraya geçerdim. S24 25 ve 26 serilerinde yenilik ve sağlam bir iyileştirme yok malesef. S27 de belki utanırlarda yaparlar.8 gen 2 var 128 gb düz s23
Farklilik yok aynı şeyi surup duruyorlar Apple'ın 5 yıl boyunca yaptığı şeyi yapıyorlarS25 ultra tasarımı kullanım ve estetik açıdan çok iyi. Özellikle köşelerin yuvarlatılması uzun süre kullanımda ağrıya sebep olmuyor. Tek şikayetim ağırlığı.
Yok yapmazlar boşuna beklemeye gerek yok adamlar yazılım desteğini içirip cihazı sürüyor şahsen s21 s22 de çok beğendiğim Samsung son 3 yıldır kötü geliyor banaAçıkçası ben geçmezdim. 1 sene daha rahat kullanılır. Ama s27 ultraya geçerdim. S24 25 ve 26 serilerinde yenilik ve sağlam bir iyileştirme yok malesef. S27 de belki utanırlarda yaparlar.