XeroXero'da mı orjinalinde mi hocam?
Scriptin yayında mı izledinBeyler S4 League oynayan kaldıysa birlikte oynayalım çok özlemişim oynamayı
Yalnız S4 XERO oynarız muhtemelen S4 League orjinali ölmüş herkes pvp'de![]()
Remnants'ı bitirdiler galiba
Yok yaaa oynuyordum bayağdır kapalı betadan beri oyuncusuyumScriptin yayında mı izledin![]()
vay be s4 ha zamanında six pack ve yaz kıyafetleri için baya aglıyordumBeyler S4 League oynayan kaldıysa birlikte oynayalım çok özlemişim oynamayı
Yalnız S4 XERO oynarız muhtemelen S4 League orjinali ölmüş herkes pvp'de![]()
ne bilm kanka aşagıda gördüm bir bakam dedim yorumu attıktan sonra fark ettim 4 ay önceymiş
O zaman bir tıkta ben hortlatayımne bilm kanka aşagıda gördüm bir bakam dedim yorumu attıktan sonra fark ettim 4 ay önceymişacaba zamanında hepimiz aynı oyunları mı oynadık ? benim oynadıklarım şunlardı hatırladıgım
S4 league
4story
antinquntin online
rakion
metin2
cenginhan2
bunlar daha hatırladıgım bunun 3-4 katını daha oynamışımdır aga be
Ben o oyunu eskiden abim oynarken arada sırada "Bende oynayayım" diye geçip oynardım. Şu an girsem sarmaz ve direkt çıkarım...O zaman bir tıkta ben hortlatayımFlorensia vardı bir aralar ... Ah eski günler ahhhh ...
Kalite berbat mı ÜZDÜN.Ben o oyunu eskiden abim oynarken arada sırada "Bende oynayayım" diye geçip oynardım. Şu an girsem sarmaz ve direkt çıkarım...
Grafikleri çok iyi derdikte şu an bir daha bakınca kalite berbat görünüyor![]()