Neler Yeni

S7 edge ısınma problemi

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Normalde ısınıyor bu uygulamadan baktığımsa 40 civarı oluyordu fakat 44 civaeı oldu ve elimle tutamayacak derecesine geldi açıkcası normal mi diye merak ediyorum garantisi var normal değilse yollayacağım fotoyu ekledim ek olarak normalde üstü çok ısınırdı altıda aşırı ısındı

Ekler

• Screenshot_20200708-031619_Chrome.jpg
    Screenshot_20200708-031619_Chrome.jpg
    47.2 KB · Hit: 46

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
S6,S7 ısınan telefonlar. Garantiye göndermek küçük ve kısa süreli bir fark dışında bi şey katmaz. Özellikle zaman geçtikçe eskidikçe daha da ısınıyolar yaz aylarında.

Kılıf alman elinde tutmak bakımından daha iyi olacaktır.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S6,S7 ısınan telefonlar. Garantiye göndermek küçük ve kısa süreli bir fark dışında bi şey katmaz. Özellikle zaman geçtikçe eskidikçe daha da ısınıyolar yaz aylarında.

Kılıf alman elinde tutmak bakımından daha iyi olacaktır.
Kısa süreli bir fark derken garantiye gönderdiğimde ne gibi şeyler yapıyorlae evet ısınan modem biliyorum fakat patlar vs diye biraz çekiniyorum

Kısa süreli bir fark derken garantiye gönderdiğimde ne gibi şeyler yapıyorlae evet ısınan modem biliyorum fakat patlar vs diye biraz çekiniyorum
Garati de pek bir şey yapmıyorlar ama inan ki telefonu değiştirseler bile yine ısınacak çünkü model öyle çok ısınıyor

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Bilmem, büyük ihtimalle bir fark bile olmayacak. Eğer dandik bir şarj aleti ya da pil kullanmıyorsan patlamaz merak etme.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Garati de pek bir şey yapmıyorlar ama inan ki telefonu değiştirseler bile yine ısınacak çünkü model öyle çok ısınıyor
Anladım valla yapacak bir şey yok o zaman umarım sorun çıkarmaz
Bilmem, büyük ihtimalle bir fark bile olmayacak. Eğer dandik bir şarj aleti ya da pil kullanmıyorsan patlamaz merak etme.
Yok hayır her şeyi orjinal çakma kullanmıyorum normalde fazla korkmam fakat elinizi yakacak seviyeye geldiğinde gerçekten insan bir düşünüyor patlasa ne olacak diye

Last King

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ahmet
Normalde ısınıyor bu uygulamadan baktığımsa 40 civarı oluyordu fakat 44 civaeı oldu ve elimle tutamayacak derecesine geldi açıkcası normal mi diye merak ediyorum garantisi var normal değilse yollayacağım fotoyu ekledim ek olarak normalde üstü çok ısınırdı altıda aşırı ısındı
Şarj Makinesi Ve Batarya Önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve bende s7 edge kullandım bildiğim kadarıyla s7 s8 maalesef sorunlu telefonlar

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Şarj Makinesi Ve Batarya Önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve bende s7 edge kullandım bildiğim kadarıyla s7 s8 maalesef sorunlu telefonlar
Bataryası kendi orjinal bataryası ve 2 senelik bile değil bataryası şarj aleti orjinal maalesef sorunlu cihazlar fakat ısınma problemi aşıro sorun elimde zor tutuyorum samsung memberstan geri bildirim yolladım bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,955
Üyeler
163,418
Son üye
GurPac
Top Bottom