Neler Yeni

S9 FE+ VS S9 hangisini almalıyım

Xephonys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mete Şahlan
Arkadaşlar tablet almayı düşünüyorum derslerde pdf üzerine yazıp çizmek için ama ne alayım karar veremedim.
s9fe+ mı s9 mu arada 5k civarı fark var. Yani o 5k değer mi değmez mi. En fazla yapacağım dizi film izlemek hadi zorladık oyun oynarım ama tablette oyun pek benlik değil.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,397
İsim
Emre siyah
S9fe al çok büyük ekranda görüntü çok kaliteli durmuyor s9 plus var bende 5 yıllık xioamiden daha kötü duruyor izlerken (renk olarak değil de piksel yoğunluğu olarak)

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
BYsimiti
işlemciye değer uzun yıllar sorunsuz götürür

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
860
İsim
Rüveyda Akın
S9 FE+ al gerek yok üstüne çıkmaya

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
860
İsim
Rüveyda Akın
S9 FE+ al gerek yok üstüne çıkmaya
Fazladan para vermeye değecek hiçbir ekstra özellik yok FE modelleri zaten normal modellerin F/P versiyonu olarak çıkıyor

Fazladan para vermeye değecek hiçbir ekstra özellik yok FE modelleri zaten normal modellerin F/P versiyonu olarak çıkıyor
ayrıca şarj cihazı alacaksın 1,000₺ ona para say bi de kılıf alsan 1,000₺ de ona para say fazladan masraf etmiş oluyorsun düz S model alırsan ekstra ekstra para çıkıyor cebinden ama elinde gözle görülür hiçbir fark olmuyor S9 FE+ zaten fazlasıyla mükemmel bir tablet

Xephonys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mete Şahlan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ayrıca şarj cihazı alacaksın 1,000₺ ona para say bi de kılıf alsan 1,000₺ de ona para say fazladan masraf etmiş oluyorsun düz S model alırsan ekstra ekstra para çıkıyor cebinden ama elinde gözle görülür hiçbir fark olmuyor S9 FE+ zaten fazlasıyla mükemmel bir tablET
Haklısınız hocam da arkadaşımla konuştum işlemcileri arasında çok fark olduğunu söyledi fark sana kalmış yaptı.
Adaptörüm var evde ama kılıf vs. haklısınız karar veremedim bi türlü
Mesaj otomatik birleştirildi:

O yüzden sizlerden fikir almak istedim farka değer mi daha iyi daha kötü vs ekran farkı da varmış galiba birazcık

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
BYsimiti
Haklısınız hocam da arkadaşımla konuştum işlemcileri arasında çok fark olduğunu söyledi fark sana kalmış yaptı.
Adaptörüm var evde ama kılıf vs. haklısınız karar veremedim bi türlü
Mesaj otomatik birleştirildi:

O yüzden sizlerden fikir almak istedim farka değer mi daha iyi daha kötü vs ekran farkı da varmış galiba birazcık
exynos işlemci şuan iyi çalışsada ilerde ne olur belirsiz aralarda tek fark işlemci 5kya değecek işlemci var ben olsam alırdım s9u 5kya başka bişe alırım diyorsan FE yi al

Xephonys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mete Şahlan
exynos işlemci şuan iyi çalışsada ilerde ne olur belirsiz aralarda tek fark işlemci 5kya değecek işlemci var ben olsam alırdım s9u 5kya başka bişe alırım diyorsan FE
Anladım hocam sağolasın

PNSHER

80+ Bronze
Ben de aynı ikilemde kalmıştım Tercihim S9 dan yana oldu. 5K günümüzde çok büyük para değil vermeye değer. Amoled ekran + 8 gen 2 alıyorsun sonuçta

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Gökhan
tab s9 ultra kullanıyorum en büyük fark ekranda mevcut. özellikle de dışarıda kullanacaksan s9 alman şart bence

Top Bottom