Neler Yeni

S9 Plusımı Mi Note 10 Lite Takas Etmeli Miyim?

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
Merhaba arkadaşlar 3 yıl önce aldığım s9 plus 64gb siyah telefonumu ilana koydum bir arkadaş 14.5 ay garantili 128 gb mi note 10 lite ile takas teklif etti sizce kabul etmeli miyim? öyle çok oyun oynamam telefonda video izler arada sırada pubg girerim kullanan arkadaşlar destek olursanız sağolun şimdiden.

BeKo'O

80+ Silver
Hocam bence Lite model bir telefon marka fark etmeksizin alınmamalı ben öyle düşünüyorum. S9 sağlamsa hala bence kalsın. Lite hem daha hızlı arzalanabiliyor hem de güncelleme desteğini kısa sürede kaldırıyorlar önermiyorum. Ben de Lite kullanıcısıyım.

BeKo'O

80+ Silver
Hocam bence Lite model bir telefon marka fark etmeksizin alınmamalı ben öyle düşünüyorum. S9 sağlamsa hala bence kalsın. Lite hem daha hızlı arzalanabiliyor hem de güncelleme desteğini kısa sürede kaldırıyorlar önermiyorum. Ben de Lite kullanıcısıyım.
Tabi sizin kararınız ben bir şey diyemem. İhtiyacınız varsa alınabilir.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Merhaba arkadaşlar 3 yıl önce aldığım s9 plus 64gb siyah telefonumu ilana koydum bir arkadaş 14.5 ay garantili 128 gb mi note 10 lite ile takas teklif etti sizce kabul etmeli miyim? öyle çok oyun oynamam telefonda video izler arada sırada PUBG girerim kullanan arkadaşlar destek olursanız sağolun şimdiden.
Ben etmezdim șahsen s9+ çok daha iyi bir telefon

YiğitAysul

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar 3 yıl önce aldığım s9 plus 64gb siyah telefonumu ilana koydum bir arkadaş 14.5 ay garantili 128 gb mi note 10 lite ile takas teklif etti sizce kabul etmeli miyim? öyle çok oyun oynamam telefonda video izler arada sırada PUBG girerim kullanan arkadaşlar destek olursanız sağolun şimdiden.
Takas yapma s9+ daha iyi telefon bence

Akhun57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Batuhan
3 senelik mate 10 lite var huwai ne yavasladi ne bir kere servise gitti ne kasma var ne donma genelleme yaparak konuşmayın teknoloji şans işidir

Forumuye

80+ Bronze
Mi Note 10 Lite İle Mi Note 10 kamera dışında aynı bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,361
Üyeler
165,003
Son üye
nastayashi
Top Bottom