Neler Yeni

Saat kaçta uyumalıyım

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
Arkadaşlar merhaba 14 yaşındayım ve konuyu açtığım saate bakarak anlayacağınız gibi uyku düzenim biraz yok saat sabah 7 de kalkıyorum ve gece 1-2 gibi yat8yorum 5-6 saat uyuyorum baya bunalmaya başladım sizce yaşıma göre 7 de kalkmak için en ideal yatma saati ne

CanerK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Caner Korkmazlı
Instagram
melalgrafi
Sabah kalktığında kendini yorgun hissediyorsan daha erken yat kardeşim, uzmanlar 6-110 saat arası uygun diyor.

C4GR1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Süleyman
Vucüt için gece 11 den önce uyumuş olman lazım 11 ila 1 aralığındaki uyku çok önemlidir diye okumuştum

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Dr Luciano
Arkadaşlar merhaba 14 yaşındayım ve konuyu açtığım saate bakarak anlayacağınız gibi uyku düzenim biraz yok saat sabah 7 de kalkıyorum ve gece 1-2 gibi yat8yorum 5-6 saat uyuyorum baya bunalmaya başladım sizce yaşıma göre 7 de kalkmak için en ideal yatma saati ne
saat 10 , yatağa kon derdi önceden büyüklerimiz.
sen de dene. en azından 8 saat uyku düzenin olmalı...
saat 10 olmasa bile 11 de yatmayı alışkanlık haline getirirsen uyku düzenini oturtabilirsin...
8 saat uyku şart...

Gece kaçta uyuduğunun bir önemi yok 8 saat karanlık ve biraz soğuk odada uyuman yeterli, 7'de kalkıyorsan 23:00'da uyuman lazım.

eneskaya6

80+ Silver
gelişim çağında olduğun için en az 8 saat uyuman lazım. 8-10 saat arası uyuman lazım düzenli olarak. illa ki arada daha az ya da daha çok uyudugun günler olur ama çoğunlukla 8 saatten az olmamalı.

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepinize tesekkur ederim onerilerinizi dikkate alacagim

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
6 saat kafidir 12 de uyumaya başla 8-9 saat gereksiz uzun ve son 1-2 saat hiçbir anlamı yok sadece hayatından gidiyor 6 saat geç olmayacak şekilde uyuyabilirsin zararı da olmaz 12-6 arası kafidir yeterki gece gelen growth hormonunu salgılat vücuduna 14 yaşındasın ergenliğe giriyon kas boy kemik gelişimi için önemli

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,372
İsim
Kaan
Minimum 8 saat uyumaya çalış işte en basit düzen bu.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Vur kafayı yat kardeşim, bizim de elimizde olsa da adam gibi uyuyabilsek...
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 saat kafidir 12 de uyumaya başla 8-9 saat gereksiz uzun ve son 1-2 saat hiçbir anlamı yok sadece hayatından gidiyor 6 saat geç olmayacak şekilde uyuyabilirsin zararı da olmaz 12-6 arası kafidir yeterki gece gelen growth hormonunu salgılat vücuduna 14 yaşındasın ergenliğe giriyon kas boy kemik gelişimi için önemli
Ben genelde 6 saat uyuyabiliyorum fakat yetmiyor maalesef.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Vur kafayı yat kardeşim, bizim de elimizde olsa da adam gibi uyuyabilsek...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben genelde 6 saat uyuyabiliyorum fakat yetmiyor maalesef.
bünye farkı o zaman genelde 4-5 saat civarı uyuyorum yorgunluk vs de hissetmiyorum 6 saat favorimdir

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
En Geç 12 den önce yatman gerekiyor. Melotonin Salgısı (Uykuyu düzenleyen hormonumuz) o zaman daha fazla salgılanır, Daha dinç kalkarsın. 7 Saat altındaki uykularda sağlık sorunları cıkıyor, Birde yatmadan ne kadar önce ekrandan uzak durabilirsen o da yarar.

Bi de extra olarak Magnezyum alabilirsin, Bende arada bir alıyorum, Kemikleri gevsetiyor daha rahat yatıyorsun. (Aslında tabii Doktora danısmadan Almamalı.) Bir de Gerdirme hareketleri ile uykunu daha da kaliteli hale getirebilirsin.

Top Bottom