fürdiegang
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 243
Beraber oynardık da Faceit'de 200 win almaya çalışıyorum 
artık oynamıyorum zaten emekli ettim kendimiBeraber oynardık da Faceit'de 200 win almaya çalışıyorum![]()
Hero kasiyorsun silah modluyorsun level kasiyorsun farkli oyun sekillerine farkli hero acip fulluyorsunoynayacak arkadaşım yok :')
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hikaye üzerinden gidiyorum hep
başla bırak başla bırak başla bırak 70 saat olmuş diyorum ulan oynayacam bu oyunu sonraki gün warframe atma isteği var içimde ama açmıyorum oyunuHero kasiyorsun silah modluyorsun level kasiyorsun farkli oyun sekillerine farkli hero acip fulluyorsun
Sevmediysen ya arkadassiz sarmiyordur yada oyun senin zevkine uygun degildir
Bende tum oyunlarda oyle salinca ne olursa olsun zevk almiyorum ama duzgunce kendimi verince anca zevk alirsam aliyorum yani araliksiz oynayincabaşla bırak başla bırak başla bırak 70 saat olmuş diyorum ulan oynayacam bu oyunu sonraki gün warframe atma isteği var içimde ama açmıyorum oyunu
1-2 saat önce sıfır hesap açtım takıldım 1 saat falan şimdi konu açtım burda kendimi şartlamam lazım artık onu beğenme bunu beğenme ne oyanayacaksamBende tum oyunlarda oyle salinca ne olursa olsun zevk almiyorum ama duzgunce kendimi verince anca zevk alirsam aliyorum yani araliksiz oynayinca
Neden 0 hesap actiniz1-2 saat önce sıfır hesap açtım takıldım 1 saat falan şimdi konu açtım burda kendimi şartlamam lazım artık onu beğenme bunu beğenme ne oyanayacaksam
hiçbirşey hatırlamıyordum yeni bir başlangıç güzel olur diye düşündümNeden 0 hesap actiniz
Buna gerek yok belki artik oyunlardan zevk almiyorsunuzdur veya dogru oyunu bulamamişsinizdirşartlamam lazım
oyunlardan zevk almamak kısmına katılıyorum spordan daha çok keyif alıyorum ama içimde bir oyun açlığı var nasıl kapatıcam bilemiyorumBuna gerek yok belki artik oyunlardan zevk almiyorsunuzdur veya dogru oyunu bulamamişsinizdir
Dizi film izleyin kitap okuyun baska seylerle ilgilenin belki daha zevkli olur sizin adiniza
Veya ara verin oyunlara sonra tekrar baslayinca zevk alirsiniz belki ben oyle yapiyorum arada, ise yariyor
Sende metin 2 acligi goruyorum arkadanda ceza kolera vsoyunlardan zevk almamak kısmına katılıyorum spordan daha çok keyif alıyorum ama içimde bir oyun açlığı var nasıl kapatıcam bilemiyorum
Hasan abi vardı komşumuz metin2 oynardı onu izlerdim kanserden vefat etti 22 yaşında beni o başlatmıştıSende metin 2 acligi goruyorum arkadanda ceza kolera vs