SABİT 75 FPS ALIRIYORUM

EnesU*

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhaba arkadaşlar öncelikle pc bileşenlerimi yazarak başlamak istiyorum Ryzen 5500, RTX 2060 12GB, 3600mhz 16GB RAM, A520MH ANAKART, 500GB SSD, 1TB HDD mevcut sorunum oyunlarda 75fps alıyorum oyun içinde fps sınırlayıcısı varsa kapatıyorum yine 75 fps örnek vericek olursam, BF2042 de yüksek ayarlarda 75 fps düşük ayarlarda 75 fps nerdeyse bütün oyunlarda bu mevcut nasıl çözebilirim geforce experience'tan kontrol ettim aklıma başka bakıcak yer aklıma gelmedi yardımcı olurmusunuz

steamden mi oynuyorsun oyunları

eğer steamden oynuyorsan kütüphanede oyuna sağ tıkla özelliklere gir başlatma seçenekleri kısmına şunu aynen yapıştır
-disableFramerateLimiter

Arkadaşlar Biraz kurcaladım terim araştırması yaptım sorunu hemen çözdüm sizler ile paylaşayım aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımız var ise işlerini görecektir; Nvidia denetim masasına giriyoruz ardından 3D ayarların yönetilmesi bölümünden Düşey Senkronizasyonu kapatırsanız fps kilidi ortadan kalkıyor yani Vsync kapalı olması lazım ama bu ayarı daha çok fps oyunlarında kapatılması öneriliyormuş fifa gibi oyunlarda açıp pc yi boşuna yormamamız daha iyi olur gibi bi görüş mevcut

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,490
Üyeler
186,897
Son üye
solema
Geri