Neler Yeni

Sabit vga kablosu değiştirme

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Eski bir monitörüm var renklerinde oynama oluyor vga kablosunu sabitlemisler nasil değiştirebilirim kendim yapmayı deniyimmi yoksa bir tamirciye mi vereyim

BeKo'O

80+ Silver
Eski bir monitörüm var renklerinde oynama oluyor vga kablosunu sabitlemisler nasil değiştirebilirim kendim yapmayı deniyimmi yoksa bir tamirciye mi vereyim
Sabitlemişler derken? Yanlardaki vidalarını döndürüp açacaksınız bu kadar.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

BeKo'O

80+ Silver
Öyle aciliyormuydu bilmiyordum bir deneyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi anladım da onu dememistim vga kablosunun kafasi monitorun içinde
Hocam görüntü kablosunun monitör ile bağdışık olmasının imkanı yok. Vidaları tam döndürdükten sonra çekip çıkaracağınız. Bir fotoğrafını alabilir miyim o görüntü girişinin

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Hocam görüntü kablosunun monitör ile bağdışık olmasının imkanı yok. Vidaları tam döndürdükten sonra çekip çıkaracağınız. Bir fotoğrafını alabilir miyim o görüntü girişinin
Tamam hocam Suan Evde değilim yarın net bir şekilde atacağım

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Hocam diger vga kablosu normal dışta ama bunun ucu içine bağlı monitörün
IMG_20220115_140815.jpg

IMG_20220115_142706.jpg

Standı cikarttim vidalarindan böyle bir görüntü oldu vga kablosunun ucu nereye gidiyor anlamadim :D

Son düzenleme:

BeKo'O

80+ Silver
Hocam diger vga kablosu normal dışta ama bunun ucu içine bağlı monitörün
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Standı cikarttim vidalarindan böyle bir görüntü oldu vga kablosunun ucu nereye gidiyor anlamadim :D
O inşallah vga kablosudur çok saçma ilk defa denk geldim böyle bir şeye :D Monitörün marka modeli nedir acaba belki başka kablo desteklemiyordur.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
O inşallah vga kablosudur çok saçma ilk defa denk geldim böyle bir şeye :D Monitörün marka modeli nedir acaba belki başka kablo desteklemiyordur.
AS-17NLCD monitör yazınca çıkar Arçelik marka olduğu için servise verdim artık ellerine parca gelmiyormus eski olduğu için bir şey yapmadılar tekrar geri aldım ayrica 3 hafta da boşa bekledim monitor almak için 3-4 ay beklemem gerekiyor bir yandanda harddisk almaya çalışıyorum idareten hdmi kablo aldim ama bu monitörü tamir etme imkani varsa etmeye çalışırım

BeKo'O

80+ Silver
AS-17NLCD monitör yazınca çıkar Arçelik marka olduğu için servise verdim artık ellerine parca gelmiyormus eski olduğu için bir şey yapmadılar tekrar geri aldım ayrica 3 hafta da boşa bekledim monitor almak için 3-4 ay beklemem gerekiyor bir yandanda harddisk almaya çalışıyorum idareten hdmi kablo aldim ama bu monitörü tamir etme imkani varsa etmeye çalışırım
Hocam monitörün fabrikasyonu öyleymiş, durumunuz varsa satın onu yeni bir monitöre geçiniz. Cidden çok eski ve kötü zar zor bilgi bulabildim

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Hocam monitörün fabrikasyonu öyleymiş, durumunuz varsa satın onu yeni bir monitöre geçiniz. Cidden çok eski ve kötü zar zor bilgi bulabildim
Ne kadar eder ki bu monitör

Top Bottom