Sabitlemişler derken? Yanlardaki vidalarını döndürüp açacaksınız bu kadar.Eski bir monitörüm var renklerinde oynama oluyor vga kablosunu sabitlemisler nasil değiştirebilirim kendim yapmayı deniyimmi yoksa bir tamirciye mi vereyim
Öyle aciliyormuydu bilmiyordum bir deneyeyimSabitlemişler derken? Yanlardaki vidalarını döndürüp açacaksınız bu kadar.
Şimdi anladım da onu dememistim vga kablosunun kafasi monitorun içindeSabitlemişler derken? Yanlardaki vidalarını döndürüp açacaksınız bu kadar.
Hocam görüntü kablosunun monitör ile bağdışık olmasının imkanı yok. Vidaları tam döndürdükten sonra çekip çıkaracağınız. Bir fotoğrafını alabilir miyim o görüntü girişininÖyle aciliyormuydu bilmiyordum bir deneyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi anladım da onu dememistim vga kablosunun kafasi monitorun içinde
Tamam hocam Suan Evde değilim yarın net bir şekilde atacağımHocam görüntü kablosunun monitör ile bağdışık olmasının imkanı yok. Vidaları tam döndürdükten sonra çekip çıkaracağınız. Bir fotoğrafını alabilir miyim o görüntü girişinin
O inşallah vga kablosudur çok saçma ilk defa denk geldim böyle bir şeye Monitörün marka modeli nedir acaba belki başka kablo desteklemiyordur.Hocam diger vga kablosu normal dışta ama bunun ucu içine bağlı monitörün
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Standı cikarttim vidalarindan böyle bir görüntü oldu vga kablosunun ucu nereye gidiyor anlamadim
AS-17NLCD monitör yazınca çıkar Arçelik marka olduğu için servise verdim artık ellerine parca gelmiyormus eski olduğu için bir şey yapmadılar tekrar geri aldım ayrica 3 hafta da boşa bekledim monitor almak için 3-4 ay beklemem gerekiyor bir yandanda harddisk almaya çalışıyorum idareten hdmi kablo aldim ama bu monitörü tamir etme imkani varsa etmeye çalışırımO inşallah vga kablosudur çok saçma ilk defa denk geldim böyle bir şeye Monitörün marka modeli nedir acaba belki başka kablo desteklemiyordur.
Hocam monitörün fabrikasyonu öyleymiş, durumunuz varsa satın onu yeni bir monitöre geçiniz. Cidden çok eski ve kötü zar zor bilgi bulabildimAS-17NLCD monitör yazınca çıkar Arçelik marka olduğu için servise verdim artık ellerine parca gelmiyormus eski olduğu için bir şey yapmadılar tekrar geri aldım ayrica 3 hafta da boşa bekledim monitor almak için 3-4 ay beklemem gerekiyor bir yandanda harddisk almaya çalışıyorum idareten hdmi kablo aldim ama bu monitörü tamir etme imkani varsa etmeye çalışırım
Yaklaşık 150TLNe kadar eder ki bu monitör