Neler Yeni

Sabit vga kablosu değiştirme

BeKo'O

80+ Silver

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Maalesef hocam, dönüştürücü alın derdim ama sonuç olarak aynı kablodan görüntü geleceği için anlamsız olur

Ortalama bütçeniz nedir?
Dönüştürücü var hocam kullaniyordum ama kabloda sıkıntı var işte renkler oynuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef hocam, dönüştürücü alın derdim ama sonuç olarak aynı kablodan görüntü geleceği için anlamsız olur

Ortalama bütçeniz nedir?
Yani en ucuz ne kadardır monitör 1000-1500 varmidir idare edecek birşeyler

BeKo'O

80+ Silver
Dönüştürücü var hocam kullaniyordum ama kabloda sıkıntı var işte renkler oynuyor

Yani en ucuz ne kadardır monitör 1000-1500 varmidir idare edecek birşeyler
Hocam 1500 falan derseniz 2.elden hayallerinizin monitörünü bulur gelirim size. Ne tip ağırlıklı oyun oynuyorsunuz? Bir de tam bütçe verirseniz ona göre bakayım.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Hocam 1500 falan derseniz 2.elden hayallerinizin monitörünü bulur gelirim size. Ne tip ağırlıklı oyun oynuyorsunuz? Bir de tam bütçe verirseniz ona göre bakayım.
Şuan the witcher 3, warband,stronghold crusader 2 felan oynuyorum ama HDD alınca Gta 5, pubg,bannerlord, tomb raider felan oynamayi düşünüyorum. Dediğim gibi bütçem çok yok 1000 tl ye güzel birşeyler yoksa 1500 de zorlarim

BeKo'O

80+ Silver
Şuan the witcher 3, warband,stronghold crusader 2 felan oynuyorum ama HDD alınca Gta 5, PUBG,bannerlord, tomb raider felan oynamayi düşünüyorum. Dediğim gibi bütçem çok yok 1000 TL ye güzel birşeyler yoksa 1500 de zorlarim
rekabetçi kasmadığınız için hz değerinden kıstım IPS panel baktım bu monitör tam sizlik bence kaçırmayın;

İlan da yeni bence hazırda paranız varsa alınız.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih

BeKo'O

80+ Silver
Sahibinden den hiç alışveriş yapmadım güvenilir mi hocam
Hocam biraz pazarlık da yaparsanız küçük bir ek ücret karşılığı param güvende ile satın alır monitör gelince de sağlamlığını kontrol edersiniz, onaylayınca da para satıcıya iletilir. Sıfır sıkıntı.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Hocam biraz pazarlık da yaparsanız küçük bir ek ücret karşılığı param güvende ile satın alır monitör gelince de sağlamlığını kontrol edersiniz, onaylayınca da para satıcıya iletilir. Sıfır sıkıntı.
Sıfır ürün almak istesem 1500 e birşeyler yokmudur hocam

BeKo'O

80+ Silver
Sıfır ürün almak istesem 1500 e birşeyler yokmudur hocam
Sıfır zor hocam, bulunur aslında ama 2.elde garantili gayet kaliteli ürünler var sıfır almak çok mantıksız zaten param güvende ile alıcaksınız

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Sıfır zor hocam, bulunur aslında ama 2.elde garantili gayet kaliteli ürünler var sıfır almak çok mantıksız zaten param güvende ile alıcaksınız
Hocam Peki monitör de ilk bas bir şey olmassa sonrasında arıza çıksa kime gostericem

Monitörü bende beğendim hazırda param yok ama almaya calisicam

BeKo'O

80+ Silver
Hocam Peki monitör de ilk bas bir şey olmassa sonrasında arıza çıksa kime gostericem

Monitörü bende beğendim hazırda param yok ama almaya calisicam
Hocam faturalı garantili attım zaten ne demek kime göstericem?

Top Bottom