benimkini gör sen bideSaçım kıvırcık ve kısa değil bugün saçımı yıkarken elime bu kadar saç geldi saçım çok mu dökülüyor ? kelleşiyor muyum ? Fazla dökülüp dökülmediğiji nasıl anlarım ?
Erkeğim knkCinsiyetine bagli
normal ama sen iyi bir şampuan ve saç kremi ile sık sık saçını yıka benim de saçım uzun şampuanı değiştirdim dökülme bi tık azaldıSaçım kıvırcık ve kısa değil bugün saçımı yıkarken elime bu kadar saç geldi saçım çok mu dökülüyor ? kelleşiyor muyum ? Fazla dökülüp dökülmediğiji nasıl anlarım ?
Knk kreatin kullanıyorum şuan ara verdim kendim objektif karar veremiyorum başka birisinin yorum yapmasını istedimSen buna dökülme mi diyorsun
Ne zamandır kullanıyordun ?Knk kreatin kullanıyorum şuan ara verdim kendim objektif karar veremiyorum başka birisinin yorum yapmasını istedim
1 ay kullandım 15 gün ara verip tekrar 1 ay kulanacağım günde 5gr şeklindeNe zamandır kullanıyordun ?
Kreatin saç dökülmesini tetikler tabii ki genetikte varsa zaten biliyorsundur diye düşünüyorum. Bunu bilerek kullanman gerekiyor.1 ay kullandım 15 gün ara verip tekrar 1 ay kulanacağım günde 5gr şeklinde