Neler Yeni

Creatin saç dökülmemi hızlandırır mı?

yagoylmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yağız Yılmaz
dedigim gibi baba tarafimda herkes kel

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
okr
Baba tarafımdan herkes kel fakat ana tarafımın saç yapısı dalgalı kıvırcık şeklinde ve benim de saçlarım öyle. 20 yaşındayım saç dökülmem normal seviyede var. Dolaylı yoldan saç dökülmesini arttırdığını gördüm. Bu durum hurafe mi yoksa gerçek mi? ( İnfo: Babamın saçlar 20 yaşındayken çoktan kelleşmeye başlamış.)
kardeşim kaç yıldır kreatin kulllanıyorum saçımda en ufak seyrelme yok ve gür zaten. saç işi genetik işi. 2-3 ay dinlenmeli kreatin kullanırım.

yagoylmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yağız Yılmaz
kardeşim kaç yıldır kreatin kulllanıyorum saçımda en ufak seyrelme yok ve gür zaten. saç işi genetik işi. 2-3 ay dinlenmeli kreatin kullanırım.
zaten genetik olarak problemli oldugumu yine de denemek istedigimi yazmıştım. genetik olarak problemi olmayanlarda olacak demedim. kendi 1 aylik deneyimimi yazdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada birakma kararimdan vazgectim. zaten spor yaptigim icin dokulme devam edecekti. en azindan daha hizli gelisirim oyle dokulsun.

guncel form boy 196 106 kiloyum. yas 20

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,187
İsim
Hakan
zaten genetik olarak problemli oldugumu yine de denemek istedigimi yazmıştım. genetik olarak problemi olmayanlarda olacak demedim. kendi 1 aylik deneyimimi yazdım.

bu arada birakma kararimdan vazgectim. zaten spor yaptigim icin dokulme devam edecekti. en azindan daha hizli gelisirim oyle dokulsun.

guncel form boy 196 106 kiloyum. yas 20
Hocam teknik olarak böyle bi sey yok çok üst gramlar almadığınız sürece ve yüklemede bile belli bi yerden sonra DHT normale iniyor
Bence zaten vardı kesince saçı ortaya cıktı ve duyduklarınız olayı kreatine bağladı

Doktora gidip sac icin ilac alabilirsiniz bir sürü yöntemi var

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,702
İsim
Selim
Herhalde dünya da en çok bilimsel makaleye sahip suplemenet creatindir ve saç dökülme olayı içtiğin suda ki yan etkisiyle aynı dünya üzerinde 100 sporcudan 90 tanesi creatin kesin kullanıyor ve saç dökülme olayı binde bir oluyor onun sebebini de creatins değil yatkınlığa bağlıyorlar yani yatkinligin varsa su içsen de dökülecek.

yagoylmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yağız Yılmaz
evet bende baya araştırdım almadan önce ve bunun bilincinde olarak kullandım. belki de dediğiniz gibi saçlarım önceden açıldı. saçımı artık kısa kullanacağım en azından dökülme bir nebze azalır. dermatoloji için randevu aldım. bakalım hayırlısı.

Top Bottom