O zaman er geç siz de kel olursunuz hocam yüksek ihtimalle. Yani o yüzden çok saçınızı uzatmamaya çalışın saçınıza bol bol bakım yapın.dedigim gibi baba tarafimda herkes kel
kardeşim kaç yıldır kreatin kulllanıyorum saçımda en ufak seyrelme yok ve gür zaten. saç işi genetik işi. 2-3 ay dinlenmeli kreatin kullanırım.Baba tarafımdan herkes kel fakat ana tarafımın saç yapısı dalgalı kıvırcık şeklinde ve benim de saçlarım öyle. 20 yaşındayım saç dökülmem normal seviyede var. Dolaylı yoldan saç dökülmesini arttırdığını gördüm. Bu durum hurafe mi yoksa gerçek mi? ( İnfo: Babamın saçlar 20 yaşındayken çoktan kelleşmeye başlamış.)
zaten genetik olarak problemli oldugumu yine de denemek istedigimi yazmıştım. genetik olarak problemi olmayanlarda olacak demedim. kendi 1 aylik deneyimimi yazdım.kardeşim kaç yıldır kreatin kulllanıyorum saçımda en ufak seyrelme yok ve gür zaten. saç işi genetik işi. 2-3 ay dinlenmeli kreatin kullanırım.
Hocam teknik olarak böyle bi sey yok çok üst gramlar almadığınız sürece ve yüklemede bile belli bi yerden sonra DHT normale iniyorzaten genetik olarak problemli oldugumu yine de denemek istedigimi yazmıştım. genetik olarak problemi olmayanlarda olacak demedim. kendi 1 aylik deneyimimi yazdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada birakma kararimdan vazgectim. zaten spor yaptigim icin dokulme devam edecekti. en azindan daha hizli gelisirim oyle dokulsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
guncel form boy 196 106 kiloyum. yas 20