Weftly
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Selamlar iyi forumlar ilk öncelikle şunu söyliyeyim zaten randevu aldım hastaneye gideceğim yani fikrinizi sormak istedim saçlarım seyrekleşti ama garip bişey yani günlük hayatımda çok farketmiyorum ışığın altında belli oluyor tepede seyrelme veya incelme var bilmiyorum saç çizgisinde açılma yok çocukluğumdaki fotoğraf ile karşılaştırdım hala aynı denilebilir vitamin değerlerim yerlerdeydi 1 sene b12 ve d vitamini takviyesi aldım iğneli ve ağır damlalarla o zamanlar çocuk olduğum için bunalmıştım bırakmıştım. Geçenlerde 20 kilo verdiğim için bi kan testi vereyim sıkıntı varmıdır diye sağlık ocağında kan testi verdim biliyorsunuz ki hepsine bakmıyor ama b12 ve folik asit dip çıktı yani örneğin 100 olması gerekiyorsa normali 7 genetik olarakta şöyle baba tarafında hiç kel yok babam 50 yaşını geçti hafif tepede seyrelme oldu onunda büyük ihtimal sigaradandır anne tarafı öyle değil maalesef 4 dayım var 3ü kel ama dedem kel değil hepsinde biraz yaşta var tabi bundan 5 sene önce saçları sağlamdı kel dediğime bakmayın öyle parlak kel değil hepsi seyrek diyim kel olmaktan korkmuyorum fakat merak ediyorum ne bileyim bu genetikmidir yoksa vitaminlerden kaynaklımıdır ayrıca belki bu yazıyı bundan 10 sene sonra biri aynı şeyi yaşar ve kel olup olmadığımı sorarsa diye anı olarak bırakmak istedim. siz ne düşünüyorsunuz merak ettiğiniz vitamin değerleri veya durum varsa cevaplayabilirim