Neler Yeni

Saç dökülmesine cildiye bakar mı

Squex

80+ Silver
Yaş 17. Karantina kesmedim saçlarımı bakım da yapmadım. Saçlarım çok dökülüyor günde 100u rahat geçiyor.
kafamın üstü seyreklesti artık elimi kafama koyuyorum direk kafamı hissediyorum. Saçlarım ceneme kadar gelcek kadar uzun. Baba kel amca kel genetikte de var yani kellik. Cildiyeye gitsem saca bakarlar mi ne yazabilirler ilaç olarak?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Yaş 17. Karantina kesmedim saçlarımı bakım da yapmadım. Saçlarım çok dökülüyor günde 100u rahat geçiyor.
kafamın üstü seyreklesti artık elimi kafama koyuyorum direk kafamı hissediyorum. Saçlarım ceneme kadar gelcek kadar uzun. Baba kel amca kel genetikte de var yani kellik. Cildiyeye gitsem saca bakarlar mi ne yazabilirler ilaç olarak?
allaaaaaah kellik başlamış olabilir

Knispel

80+ Bronze
Evet cildiye bakıyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Genetik ise yaşın geldiğinde saç ektireceksin başka yolu yok.
Soruna cevap olarak zaten cildiye bakıyor. Ben öyle biliyorum.

Squex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cildiye nasıl bir kontrol ya da tedavi yapıyor bilen var mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,851
Üyeler
160,612
Son üye