Dalgalı olduğunu düşünüyorum kulaklık takılı olan fotoğraftaki saçta fön var mıFotodaki benim saç ne peki ben hep düz istiyorum düz olmasa bile dalgalı olsun.
Orada düz duruyor ama normal hali önemli diğer fotoğrafları dalgalı duruyor dediğim gibi kesin karar vermek için uzaması lazım peki bunu öğrenince ne olacakYok fön değil su vurdum sadece nemli orda nasıl?
Uzayınca da kıvrıyıloyr mu kabarıyor mu dalgalı mı bilmiyom kıvırcık olmasında ne olursa olsun ne bilim merak ettimOrada düz duruyor ama normal hali önemli diğer fotoğrafları dalgalı duruyor dediğim gibi kesin karar vermek için uzaması lazım peki bunu öğrenince ne olacak
Eyw hocam. Benim 1yılımı aldı spora sıfırdan başladım çok sıska çelimsizdim genetiğin ne kadar kötü olursa olsun istedikten sonra antremanına yediğine dikkat ettikten sonra benimkinin çok daha iyisinide yaparsınUygun saç stili değil hacı saçın türünü öğrenmek istiyorum karar vermem lazım ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kıvırcık koyuyor bana dalgalı ve düz olsun isterdim.
Ppdeki sensen helal olsun hacı böyle vücut isterdim tam
Eskiden korkardım bu adamdan görünce bir gerildim.
Peki benim saç ne dalgalı mı ne buİlk önce yanları kulak kepçesi üstü hizzasından 0 numara yapıyosun
İzleri siliyosun ve fresh görünümü kazandırıyosun
Öne alttan fönü vurup, silindir fırçalı tarak ile sağ veya sola doğru eğimli yatırıyo. Fakat kafana yapışık halde değil. HAvada olacak ve eğimli olacak.
Aslında pek güzel bir tipi yok gibi. Yani güzel değilden kastım bakımıyla uğraşıtacak bişey. Çünkü dün iztiyorsan ek ürünler , dalgalı istiyorsan ek ürünler kullanman gerekebilir.Peki benim saç ne dalgalı mı ne bu
Hacı fotoğraftaki saç stilim nasıl diyorum onu söylesen yeticekAslında pek güzel bir tipi yok gibi. Yani güzel değilden kastım bakımıyla uğraşıtacak bişey. Çünkü dün iztiyorsan ek ürünler , dalgalı istiyorsan ek ürünler kullanman gerekebilir.
Ama bence kıvırcık daha güzel gidebilir sana. O yüzden bukle belirginleştirici yada kıvırcık belirginleştirici kullan ve önü uzat. Dediğim şekilde yanları sıfırla ve izi sil. Dşrek öne kaldırıp kullan.
Aslında saç meselesi deneme yanılma işiyle oluyor o yüzden biraz kafa yormak gerekecektir.