Neler Yeni

Saçı dağınıklaştırmak için krem

loewry

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
280
saçım dümdüz ve çok yumuşak kolayca bozulabiliyor. Saçımı resimdeki gibi kestireceğim ve bu tarz durmasını istiyorum okuldan önce falan bu şekile getirmek için kullanabileceğim bir krem varmıdır nasıl uygulamam gerek

Ekler

• 240dabe2772c9a2b3ae42bdb2d9f76e2.webp
    240dabe2772c9a2b3ae42bdb2d9f76e2.webp
    63.3 KB · Hit: 36
saçım dümdüz ve çok yumuşak kolayca bozulabiliyor. Saçımı resimdeki gibi kestireceğim ve bu tarz durmasını istiyorum okuldan önce falan bu şekile getirmek için kullanabileceğim bir krem varmıdır nasıl uygulamam gerek
toz wax kullan

Kreme gerek yok deniz tuzu spreyi al duştan sonra nemli saça sık ve elinle tamamen saçını karıştır. Bu kadar.

hocam wax max hiçbirşey kullanmayın 20lerde kel olursunuz ona göre en mantıklı yöntem vigo ile ama biraz saç yapısınında önemi var

saçın yumuşaksa o iş zor hocam

morfose saç köpüğü de kullanabilirsin hem saça şekil veriyor hem ıslak görünüm veriyor

morfose saç köpüğü de kullanabilirsin hem saça şekil veriyor hem ıslak görünüm veriyor
bir işe yaramıyor benim saçım dalgalı ve uzunken kullandım bir sonuç görmedim

ee ben de kullanıyom bende işe yarıyor :D hatta aşırı işe yarıyor
allah allah saçınızın türü nasıl hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten şuan saçım kısa birşeye yaramazda

Geri