Neler Yeni

Saçıma Limon Sürmemelimiyim?

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
Merhaba arkadaşlar. Saçıma şekil vermek için eskiden limon sürüyordum. Bir süredir saçım uzun olduğundan gerek kalmıyordu ancak şimdi yine kısa kestirdim ve şekil vermem gerekiyor. Üst taraflara limon sürüp verdiğim şekli korumasını sağlıyorum. Kimyasal ürünlere bulaşmadım, bu yöntem daha mantıklı geldi. Sizce limonun da zararı olur mu uzun vadede? Eğer öyleyse ne ile şekil vermem lazım, tavsiyeleriniz var mı?

cassie

80+
Merhaba arkadaşlar. Saçıma şekil vermek için eskiden limon sürüyordum. Bir süredir saçım uzun olduğundan gerek kalmıyordu ancak şimdi yine kısa kestirdim ve şekil vermem gerekiyor. Üst taraflara limon sürüp verdiğim şekli korumasını sağlıyorum. Kimyasal ürünlere bulaşmadım, bu yöntem daha mantıklı geldi. Sizce limonun da zararı olur mu uzun vadede? Eğer öyleyse ne ile şekil vermem lazım, tavsiyeleriniz var mı?
Uzun vadede kesinlikle zararı olacaktır hocam, sonuçta sitrik asit içeriyor limon.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Saç pudrası kullanıyorum bu ara. Şuana kadar kullandığım en iyi ürün türü bence

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Hangi marka hocam ? Ben de düşünüyorum almayı.
110000424912068.jpg
claryus marka hocam. 1 sene önce 35 TL'ye berberden almıştım. Saç spreyi kullanıyordum bundan önce 2 ay dayanmıyordu. Bu çok daha uzun gidiyor ve saça dokunarak şekil veriyorsun. Spreyde sıktıktan sonra dokunursan bozuluyor. Bunda önce saçına döküp sonra şekil veriyorsun.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
110000424912068.jpg
claryus marka hocam. 1 sene önce 35 TL'ye berberden almıştım. Saç spreyi kullanıyordum bundan önce 2 ay dayanmıyordu. Bu çok daha uzun gidiyor ve saça dokunarak şekil veriyorsun. Spreyde sıktıktan sonra dokunursan bozuluyor. Bunda önce saçına döküp sonra şekil veriyorsun.
Teşekkürler hocam. Trendyol'da 65 TL'ye buldum aldım bir tane. Bakalım nasıl bir şeymiş.

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
hangi çağda yaşıyorsun
Adam gibi bir soru sorduk, sıkıntıların mı var kardeşim? Kullandığın kimyasallar çok mu sağlıklı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saç pudrası kullanıyorum bu ara. Şuana kadar kullandığım en iyi ürün türü bence
Sağlığa herhangi bir zararı var mı acaba hocam?

110000424912068.jpg
Hocam ürün önerisi için teşekkürler, benim için sağlıklı olması daha önemli. Uzun süre kullanıcaz sonuçta.

Teşekkürler hocam. Trendyol'da 65 TL'ye buldum aldım bir tane. Bakalım nasıl bir şeymiş.
Hocam görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

thworld

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
AbdulRezzak
Yok hocam siz direk deodorant sıkın tavsiyem bunu almanızdır:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,301
Üyeler
164,644
Son üye
tanertolga
Top Bottom