D Drasmen 80+ Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 73 Reaksiyon skoru 14 20 Aralık 2021 #1 Saç bana ait. önceden yapmıştım ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. saçımı nasıl bu şekilde yapabilirim? yani fön tutmam gerekiyor mu yada tarağı nasıl kullanmam gerekiyor.
Saç bana ait. önceden yapmıştım ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. saçımı nasıl bu şekilde yapabilirim? yani fön tutmam gerekiyor mu yada tarağı nasıl kullanmam gerekiyor.
Reapt0r 80+ Bronze Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 752 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 854 20 Aralık 2021 #2 saçını üstten aşağı doğru tara, ve fön tut, yani aşağı doğru tararken aynı anda fön tut bu şekili alır
saçını üstten aşağı doğru tara, ve fön tut, yani aşağı doğru tararken aynı anda fön tut bu şekili alır
D Drasmen 80+ Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 73 Reaksiyon skoru 14 20 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 aşağı doğru tararken yukarıya doğru tutucam değil mi? bide seyrek tarak mı kullanmalıyım yoksa sık mı
aşağı doğru tararken yukarıya doğru tutucam değil mi? bide seyrek tarak mı kullanmalıyım yoksa sık mı