Saçımı Nasıl uzatabilirim :(

Saçına bakarsan güzelce uzatırsın. Kuzenim 1.5 senedir uzatıyor ve baya baya çok uzun saçları var. Saçlarını kestirdiğin zaman berbere bir hiza vereceksin sadece orayı kesecek ve diğer taraflara karışmamasını istersen çok rahat uzatırsın.

Yağlı saç daha çabuk uzar, saçın leş gibi dolaş demiyorum ama 2 günde 1 yıkıyorsan saçını 3 günde veyahut 4 günde 1 şeklinde yıkayabilirsin.

Hocam bu nasıl en uzun hali olabilir? Benim en kısa saçım bile bu kadar kısa değildi
işte zaten sorun orda reis. bazı sherlock sanan bebeler alay ederek uzatma sula fln diyo. zaten çözüm bu olsa konu açmam

Dostum aslında arkadaşlar haklı. Saçı besleyici şeyler kullanabilirsin belki fakat önermem. Doğal şekilde uzaması her zaman daha iyidir. Bekleyeceksin başka pek bir çaresi yok.
Eğer gerçekten saçın normal bir insana göre çok çok yavaş uzuyorsa bunun için doktora vs. görünebilirsin o seni yönlendirecektir.

Birazda genetik bir olay, birinde çok yağlı olur dolayısıyla uzar birinde düz saç uzun sürede uzar.
krem filan yokmudur ya alabileceğim daha sonrada dönüş yaparsın bi araştırmanı isterim açıkçası

Geri