Neler Yeni

Saçlardaki kepek için ne yapılmalıdır?

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Amcamın oğlu (14-15 yaşlarında) kepek sorunundan yakınıyor. Çocuk duş alıyor aldıktan 1 gün sonra hemen kepekleniyor saçı hatta tam bir gün bile değil. Anneme sorduğumda ergenken olur öyle şeyler dedi ama çocuk bu durumdan çok rahatsız. Bunun için ne yapmalıyız? Kepekleri nasıl önleyebiliriz?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Amcamın oğlu (14-15 yaşlarında) kepek sorunundan yakınıyor. Çocuk duş alıyor aldıktan 1 gün sonra hemen kepekleniyor saçı hatta tam bir gün bile değil. Anneme sorduğumda ergenken olur öyle şeyler dedi ama çocuk bu durumdan çok rahatsız. Bunun için ne yapmalıyız? Kepekleri nasıl önleyebiliriz?
bendede oluyor ve YAĞLANIYOR :(

İşteBenimNickim!

80+ Bronze
Saçını düzgünce yıkamalı. Mümkünse her gün duş alsın. Saçı uzunsa kestirebilir biraz.
Benim saç uzun, baya dikkatli olmak gerekiyor.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saçını düzgünce yıkamalı. Mümkünse her gün duş alsın. Saçı uzunsa kestirebilir biraz.
Saçı uzun değil benim ppmdeki ile benzer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kestirince deri hassas olduğu için hemen kalkar uzun sac daha iyidir
bendede oluyor ve YAĞLANIYOR :(
Peki bunu önlemek için şampuan fln var mıdır?

Düzgünceden kastın nedir ben sordum 2 kere şampuan döküyormuş 1 kere de krem. Acaba krem kullanmasa mı?

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Konunuz konu dışı bölgesinde yer alıyor ve aynı sorun bende de var yağlanma kepeklenme ve dökülme. Bilgili bir arkadaş çıksa da aydınlatsa kurtulmak istiyorum.

Stcgl01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
Dostum büyük ihtimalle seboreik dermatiti başlangıcı olabilir ama genede bir cildiye hekimine görünmesi iyi olur eğer dediğim hastalığın başlangıcı var ise doktorun önerisi ve ek olarak benimde kullandığım konazol şampuanı kullanabilir etkisi gerçekten oluyor. Ek olarak etkisi kişiden kişiye değişebilir geçmiş olsun .

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Kaşıntı varsa egzamanın bir çeşidi olabilir.
Genelde kaşıntı yüzünden o kadar kepek olur, kaşıdıkça kafadaki deriler kopar, onlar da kepek olarak gözükür.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Dostum büyük ihtimalle seboreik dermatiti başlangıcı olabilir ama genede bir cildiye hekimine görünmesi iyi olur eğer dediğim hastalığın başlangıcı var ise doktorun önerisi ve ek olarak benimde kullandığım konazol şampuanı kullanabilir etkisi gerçekten oluyor. Ek olarak etkisi kişiden kişiye değişebilir geçmiş olsun .
Kaşıntısı yokmuş full kaşımıyormuş yani normal insanlar gibi sadece görüntü olarak kepek var.

Genelde kaşıntı yüzünden o kadar kepek olur, kaşıdıkça kafadaki deriler kopar, onlar da kepek olarak gözükür.
Kaşınıtısı yokmuş sanırsam.

Senin var mıdır bir önerin?

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
çözümü var mı bilmiyorum ama bir şekilde geçiyor lise 2 de bende de vardı sonra bir anda geçti ben fark etmeden ne zaman geçtiğini bile bilmiyorum

Top Bottom