Çünkü 200. konu falan ve insanlar haliyle aynı şeyi yazmaktan sıkıldı :do zaman bana laf atmayacaksın açtığım konu için
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama benim açtığım konu tepki görüyor
Çünkü 200. konu falan ve insanlar haliyle aynı şeyi yazmaktan sıkıldı :do zaman bana laf atmayacaksın açtığım konu için
Konun neydi aga senino zaman bana laf atmayacaksın açtığım konu için
Ah o lanet konular onu belki ben başlatmış olabilirBabama nasıl 350 tllik bir şey aldırırım. Kepek konusuyla bunu aynı kefeye koyuyor yani..
prozınc diye bir şampuan varPeki önerdiğin bir şampuan fln var mıdır bu kepek için?
Bu arada @Mehmet Yılmaz konuya mesaj yazıldığında konu yükselmiyor onu fark ettim. Yükselt seçeneğinde yok.
Hocam ben Head and Shoulders mentollü kullandım zaten o benim saçımı dökmrye başladı çözüm bulamadım zatrn hergün saçımı yıkıyorum hrm de sabah akşam dökülme var sabah uyanınca yastık saç dolu sanırım benim saçım uzun olmaya göre değil.Konuya güncelleme getireyim. Çocuk mentollü şampuanlar kullanmaya başladı bir de saçını kestirdi şuan kepeklerde baya azalma var. Clear, Head and Shoulders ve Blendax'ın mentöllülerini öneririm arkadaşlar. @Erol Taş sanırım sende bu sorun vardı![]()
Peki önerdiğin bir şampuan fln var mıdır bu kepek için?
Bu arada @Mehmet Yılmaz konuya mesaj yazıldığında konu yükselmiyor onu fark ettim. Yükselt seçeneğinde yok.