Saçlarım çok çabuk dağılıyor

Musty.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
128
Merhabalar bildim bileli küçüklükten beri sürekli saçlarım şekil almazdı ki hala öyle durumu şöyle özetliyim, dışarı çıktığımda en ufak bir rüzgarda bile dağılıyor şekil alma desen küçükken sağa yatırmıştım hala öyle onun dışında başka hiç bir şey olmuyor wax ve saç spreyi kullanmadım ve kullanmak istemiyorum ama onlar olmadan hiç bir şekil olmayacak anlaşılan sizden yardım istiyorum
artık saç kremi wax, hacimlendirici ne olursa yeterki saçlarım şekil alsın
-saçlarım yumuşak ve ince telli
yardımlarınızı bekliyorum

Hacim köpüğü, Wax ve saç spreyi alıcaksın baska caresi yok.

-Hacim köpüğü olarak bütçene uygun bisiler sec cok farketmez ne aldıgın

-Wax olarak purple mat wax önerebilirim fiyatına göre oldukca kaliteli

-Sprey olarak iste taft power 5 numara

bunları nasıl kullanmalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biryantin deneyebilirsiniz.
bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam saç köpüğü https://www.hepsiburada.com/syoss-c...kopuk-250-ml-p-SGSYOSS678043?magaza=polybotum

Wax https://www.trendyol.com/purple/mat...4650/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=351926

sprey: https://www.trendyol.com/taft/power...NGDXp-Xn0uduODDriuSeQ_zA2MqkWs0EaAkNtEALw_wcB
hocam bunları ne kadar ve nasıl kullanacağımı söyleyebilirseniz çok sevinirim ayrıca saça zarar verirmi? son olarak ben bunları belli bir süre kullandıktan sonra bırakırsam saç bu ürünler olmadan şekil alır mı?

Son düzenleme:
Nemli saçına önce saç kopüğünü uygula saçına o sırada şekil ver 5 dk bekledikten sonra makine ile güzelce fön çek saçın her yerinin kuruduğundan emin olduktan sonra fındık büyüklüğünded waxı eline al iyice yedir sacına istedigin şekli ver ve kol mesafesinden spreyinle saçını sabitle

wax ve köpük zarar vermez ama spreyi sacı koparak dökebilir o yüzden saçnda sprey varken kafanı yıkamadan uyuma

Nemli saçına önce saç kopüğünü uygula saçına o sırada şekil ver 5 dk bekledikten sonra makine ile güzelce fön çek saçın her yerinin kuruduğundan emin olduktan sonra fındık büyüklüğünded waxı eline al iyice yedir sacına istedigin şekli ver ve kol mesafesinden spreyinle saçını sabitle

wax ve köpük zarar vermez ama spreyi sacı koparak dökebilir o yüzden saçnda sprey varken kafanı yıkamadan uyuma
tamamdır çok teşekkür ederim bir de son olarak tekrar sorayım, ben bu ürünleri belli bir süre kulanıp bıraksam saç bu ürünler ile verdiğim şekilde kalır mı

tamamdır çok teşekkür ederim bir de son olarak tekrar sorayım, ben bu ürünleri belli bir süre kulanıp bıraksam saç bu ürünler ile verdiğim şekilde kalır mı
Saçın biraz daha yatkın olur fön çekersen ama çok bisi bekleme yani

Merhabalar bildim bileli küçüklükten beri sürekli saçlarım şekil almazdı ki hala öyle durumu şöyle özetliyim, dışarı çıktığımda en ufak bir rüzgarda bile dağılıyor şekil alma desen küçükken sağa yatırmıştım hala öyle onun dışında başka hiç bir şey olmuyor wax ve saç spreyi kullanmadım ve kullanmak istemiyorum ama onlar olmadan hiç bir şekil olmayacak anlaşılan sizden yardım istiyorum
artık saç kremi wax, hacimlendirici ne olursa yeterki saçlarım şekil alsın
-saçlarım yumuşak ve ince telli
yardımlarınızı bekliyorum
Knk fon çektikten sonra spreyi sık biraz çok değil tutacak kadar, olmadı elidorun bir kremi var saçları ıslak halindeki gibi gösteriyor belki işine yarayabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,805
Üyeler
185,168
Son üye
ozgur99x
Geri