Neler Yeni

Saçlarım Çok Dökülüyor

Emirhanly

80+
Sabah kalktığımda son günlerde yastığımda 5 6 tele kdr saç buluyorum erkeğim 15 yaşındayım. Saçlarımı tutup çektiğmde salladığmda dökülüyor 2 3 tel fln ve bi süre yaptım bunu yatak saç doldu. Korkuyorum

MehmeTD

80+ Bronze
Kırıklardır büyük ihtimalle berbere git kessin keratin fln da sürdür saçın uzunsa kendine gelsin bi

ESTAROSSA58

80+ Bronze
saç dökülmesinin çok farklı sebepleri vardır ancak günlük 100 tele kadar normal kabul edilir burda şunu sormak gerekiyor ailende erkek lerin saçı nasıl :D

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Emre Erkan Aydın
Vitamin eksikliği %100 3 yıldır bu ilet hastalık la uğraşıyorum devlet hastanesi cildiyeye git kan tahlili ver büyük ihtimalle demir veya b12 biraz da d vitamini eksik çıkabilir vitamin takviyesiyle düzeltirsin ama asla erteleme anlın açılır kelliğe kadar gider her kel olan genetikmen olmuyor bazılarının vücuduna vitamin emilimi olmadığından da dökülme oluyor asla yarına bırakma ilerlerse çok büyük sıkıntı açıyor insana okul izin vermese dahi hastaneye git 1 gün devamsızlık sorun olmaz ama saçsız kalmak özgüvenini bir hayli zedeliyecektir 15 yaşında kardeşim var onda da saç dökülmesi olmuştu vitamin eksikliği çıktı peşini bırakmazsan düzelir

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Alkan Köroğlu
Sabah kalktığımda son günlerde yastığımda 5 6 tele kdr saç buluyorum erkeğim 15 yaşındayım. Saçlarımı tutup çektiğmde salladığmda dökülüyor 2 3 tel fln ve bi süre yaptım bunu yatak saç doldu. Korkuyorum
bende de oldu bir zaman once sampuanımı değiştirdim bir süre sonra düzeldi

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Yaş ilerledikçe ben de senin gibi aynı sorundan müzdaribim. Öncelikle doktora gideceksin sana bir bilgi verecek. Benim doktorum PRP önerdi şimdi dökülmelerim durdu biraz gürleşme var ama istediğimi karşılamadı bu paralara saç ektirirdim :)

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Bende 17 yasindayim saçlarım normalde dökülüyordu ama 2-3 tel 2 senedir uzun saç biraktim çok döküldü baya seyrekleşti. Sıfıra vurdun düzelir diye düzelmedi bir çaresi olsa keşke

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,490
Üyeler
164,853
Son üye
DorukGkcoglu
Top Bottom