Düz saça bunu yapman biraz zor şey yapabilirsin saçın hafif nemliyken wax uygulayıp kurutma makinesiyle kurut. Kuruturken elinle saçını dağıtsaçlarımı nasıl şu şekil yapabilirim dağınık deniyor sanırım nasıl alışır saçlarım gür ve düzler baya düz olması kötü gözüküyor
Ben de düz saçlıyım ve malesef biraz zor oluyor ama ya ugrasıcaksın ya da biafrom su dalgası falan yaptırabilirsin.Düz saça bunu yapman biraz zor şey yapabilirsin saçın hafif nemliyken wax uygulayıp kurutma makinesiyle kurut. Kuruturken elinle saçını dağıt
sadece düz saç olsa halledilir de gür olması şekil vermeyi daha çok yoruyor düz saçlar için light model varmış onu deniyeceğimDüz saça bunu yapman biraz zor şey yapabilirsin saçın hafif nemliyken wax uygulayıp kurutma makinesiyle kurut. Kuruturken elinle saçını dağıt
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de düz saçlıyım ve malesef biraz zor oluyor ama ya ugrasıcaksın ya da biafrom su dalgası falan yaptırabilirsin.
ara makası attır sorna arkadasın dediği gibi yap başka yapabileceğin bir şey yok gibisadece düz saç olsa halledilir de gür olması şekil vermeyi daha çok yoruyor düz saçlar için light model varmış onu deniyeceğim
biafrom su dalgası da yaptırmam dağınık durmuyor onda elimle dağıtmam lazım fotodaki gibi
Perma cok ince kalır hocam istedigi modele. Biafrom su dalgasu en mantıklısı onun dısında wax ile sekil verilebilir baska türlü olmaz hayal dünyasında yasanmamalı. Bu yolda bütün herseyi denedim ama başaramadım umarım arkadas basarılı olurperma yaptrir kadin kuaforlerinde var makinasi
en iyisi jilete vurmak kel kel geziyom cok rahatPerma cok ince kalır hocam istedigi modele. Biafrom su dalgasu en mantıklısı onun dısında wax ile sekil verilebilir baska türlü olmaz hayal dünyasında yasanmamalı. Bu yolda bütün herseyi denedim ama başaramadım umarım arkadas basarılı olur
Ne diyossuuuun ne şaplaklanır kafan şimdi heen iyisi jilete vurmak kel kel geziyom cok rahat
su dalgası olayını bilmiyom hiç görmedim ne oldugunu wax banada en mantıklısı geldi ama yorucak gibi de denemekten zarar gelmez traşı da ona göre olucamPerma cok ince kalır hocam istedigi modele. Biafrom su dalgasu en mantıklısı onun dısında wax ile sekil verilebilir baska türlü olmaz hayal dünyasında yasanmamalı. Bu yolda bütün herseyi denedim ama başaramadım umarım arkadas basarılı olur
Hocam su dalgası permanın daha büyük bigudiye sarılmıs hali işte kıvırcık değil de dalgalı saç yapıyorsu dalgası olayını bilmiyom hiç görmedim ne oldugunu wax banada en mantıklısı geldi ama yorucak gibi de denemekten zarar gelmez traşı da ona göre olucam