Neler Yeni

SAÇMA SAPAN YORUM VE TAVSİYELER

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
arif tanış
Arkadaşlar dikkat ediyorum da sayfa iyice zıvanadan çıktı adamAMD R5 1600 AF YE X 570 anakart alıyorum diye yorum atıyor herkesin Yazıda çok güzel yakışır iyidir diye lütfen saçmalamayın her şeyin bir dengesi var prensibi var buna göre yorumlarınızı yapın her anlamıyorsanız yorum yapmayın okuyun geçen sadece insanların kafasını bulandırıyorsunuz para kolay kazanılmıyor sanki milyon dolarlık ülkede gibi sistem tavsiyesi yapıyorsunuz

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Reaksiyon ve yorum kasmak için yapılan küçük çaplı şeyler :D Rapor et geç. Başlığın tamamı CAPSLOCK'lu onu düzeltir misin, Yasak @ARİFTANIŞ

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Karadana İbrahim
Arkadaşlar dikkat ediyorum da sayfa iyice zıvanadan çıktı adamAMD R5 1600 AF YE X 570 anakart alıyorum diye yorum atıyor herkesin Yazıda çok güzel yakışır iyidir diye lütfen saçmalamayın her şeyin bir dengesi var prensibi var buna göre yorumlarınızı yapın her anlamıyorsanız yorum yapmayın okuyun geçen sadece insanların kafasını bulandırıyorsunuz para kolay kazanılmıyor sanki milyon dolarlık ülkede gibi sistem tavsiyesi yapıyorsunuz
Hocam X570 e 1600AF takmak? Çok saçma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
arif tanış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reaksiyon ve yorum kasmak için yapılan küçük çaplı şeyler :D Rapor et geç. Başlığın tamamı CAPSLOCK'lu onu düzeltir misin, Yasak @ARİFTANIŞ
Ezik arkadaşım istediğin kadar rapor et de açıldığından beri Forum'a takip ediyorum Sonra sonranın yüzde doksanı saçma onlara cevap verene de senin gibi daha saçma

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,350
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bunda çok garip bir şey yok. Anakartı yüksek tutup ileride daha iyi işlemciler takma amacıyla bir sistem kuruyor olabilir. Bunu %100 yanlış kabul edip fikirlere saldırmak çok yanlış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
arif tanış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunda çok garip bir şey yok. Anakartı yüksek tutup ileride daha iyi işlemciler takma amacıyla bir sistem kuruyor olabilir. Bunu %100 yanlış kabul edip fikirlere saldırmak çok yanlış.
DENGE F/P ÖENMLİ GERİSİ HİKAYE

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
Ezik arkadaşım istediğin kadar rapor et de açıldığından beri Forum'a takip ediyorum Sonra sonranın yüzde doksanı saçma onlara cevap verene de senin gibi daha saçma

Beğenmiyorsan çıkabilirsin forumdan, ayrıca görüşümü belirttim diye ezik mi oluyorum? :) Bu kafayla kaç bayram yaşıyorsun sen?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,350
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sen F/P arıyorsundur onu soran adam ileride upgrade yapmak istiyordur. Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir. Çok garip tavırlar gerçekten...

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak
Geleceğe yatırım mantıklı zaten ne almalı b350 falan mı 😂 alır ilerde 4600 takar kullanır adam abi kasmayın bu kadar yani

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Benim en çok rahatsız olduğum şey, sorulan sorulara;
"al"
"evet"
"4"
"uyar"
"çalışır"
"alabilirsin"
"doğru"

vs. vs.
Yorumlar yazılması.
Konuyu açan adam giysi denemiyor ki, bilgi almak istiyor.
"şu şu sebepten alabilirsin"
"şöyle şöyle uyumsuzdur" vb.

Bir bilgi, fikir, bir şey ver adama.

Adama "alınmaz" yazıp gidiyorlar,
Adam arkasından soru sormuş "neden abi? ne sorunu var?"
Cevap veren yok.

Böyle şey yarışı gibi çok fazla yorum görüyorum.
Bu konuda yönetimin değil, kişilerin kendine müdahale etmesi gerektiğini düşünüyorum.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Ne amaçla aldığını biliyorsan, sana getirilerinin ne olacağını biliyorsan, bunu aldıktan sonra pişman olmayacaksan tabii ki alabilirsin ve sana kimse "Bu saçma olmuş." diyemez. Elinde 2 adet PCIe 4.0 M.2 SSD vardır adamın gider B450 chipsetli anakart almak yerine X570 chipsetli anakart alır.

mty012

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
talha yaprak
Az önce cevap verdiğiniz benim açmış olduğum başlıktan dolayı mı yazdınız bilmiyorum ama konu hakkında yeterli bilgim olmadığı için sormuştum ve eğer onun içinse 1600 AF için değil 3600X için açmıştım başlığı 😂

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,638
Üyeler
164,713
Son üye
Phillips Brisa
Top Bottom