- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama sadece vergi odesek bile cok iyi sadece vergi fiyatini odeyerek 39x9 dan 300 tl lik klavye aliyoruzen düşük gümrük vergisi 15 TL.
Ama sadece vergi odesek bile cok iyi sadece vergi fiyatini odeyerek 39x9 dan 300 tl lik klavye aliyoruzen düşük gümrük vergisi 15 TL.
Vergi fiyatı satıcı ile ilgili değil ama. Satıcının gümrük vergisinden haberi bile yoktur belki vergi Türkiyede kesiliyor.Kusura bakmayin ben vergiyi hesaba katmadim ama sacma cunki 8 kurusluk urunun vergisi ne kadar olabilir ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten aliexpres urunu 8 kurusa veriyor vergi 15 TL ne alaka
Arkadaşlar konuyu anladın bazı mağzalardaki ürünleri satın alırkek vergi ödüyorsunuz örneğin ben x mağazasından bir klavye alıcam klavyenin fiyatı 8 kuruş ya eğer mağaza vergi fiyatınıda bu fiyata dahil ederse siz onun haricinde başka bir şey ödemiyotsunuz örneğin ben x mağazasıdan bir klavye seçtim ve kes onu ile ürün 8 kuruş oldu ödeme aşamasına geçtiğimde bana vergi fiyatını da ödettiriyor ise yani sadece 8 kuruş değilde atıyorum 10 TL de vergi parası alıyor ise siz bu ürün için başka bir şey ödemiyorsunuz ancak bu durum satıcı mağazalara göre değişebiliyor bazı mağzalar sadece 8 kuruş alıyor sizden ancak bu ürün ülkeye girdiğinde siz vergisinide ödüyorsunuz
onun haricinde başka bir şey ödemiyotsunuz // Yanlış bilgi.Kusura bakmayin ben vergiyi hesaba katmadim ama sacma cunki 8 kurusluk urunun vergisi ne kadar olabilir ki
Zaten aliexpres urunu 8 kurusa veriyor vergi 15 TL ne alaka
Arkadaşlar konuyu anladın bazı mağzalardaki ürünleri satın alırkek vergi ödüyorsunuz örneğin ben x mağazasından bir klavye alıcam klavyenin fiyatı 8 kuruş ya eğer mağaza vergi fiyatınıda bu fiyata dahil ederse siz onun haricinde başka bir şey ödemiyotsunuz örneğin ben x mağazasıdan bir klavye seçtim ve kes onu ile ürün 8 kuruş oldu ödeme aşamasına geçtiğimde bana vergi fiyatını da ödettiriyor ise yani sadece 8 kuruş değilde atıyorum 10 TL de vergi parası alıyor ise siz bu ürün için başka bir şey ödemiyorsunuz ancak bu durum satıcı mağazalara göre değişebiliyor bazı mağzalar sadece 8 kuruş alıyor sizden ancak bu ürün ülkeye girdiğinde siz vergisinide ödüyorsunuz
yok onu demek istemedim bazı ürünleri alırken vergiyi ürünün fiyatı ile birlikte zaten ödüyorsunuz ancak bazı ürünlerde olmuyor sadece ürünün fiyatını öderseniz yani sadece ürünün indirimli fiyatını öderseniz o ürün gümrükten geçince siz yine vergi ödüyorsunuz ztnVergi fiyatı satıcı ile ilgili değil ama. Satıcının gümrük vergisinden haberi bile yoktur belki vergi Türkiyede kesiliyor.
tesekkür ederim hem beni aydınlattığınız hem de bilginizi paylaştığınız için fakat 19 tl ödesek bile türkiye için harika bir fiyat değil mi ??Ben mouse aldım geldi 19tl verdi ödedim
onun haricinde başka bir şey ödemiyotsunuz // Yanlış bilgi.
Değil berbat ürünleryok onu demek istemedim bazı ürünleri alırken vergiyi ürünün fiyatı ile birlikte zaten ödüyorsunuz ancak bazı ürünlerde olmuyor sadece ürünün fiyatını öderseniz yani sadece ürünün indirimli fiyatını öderseniz o ürün gümrükten geçince siz yine vergi ödüyorsunuz ztn
tesekkür ederim hem beni aydınlattığınız hem de bilginizi paylaştığınız için fakat 19 TL ödesek bile türkiye için harika bir fiyat değil mi ??
ürünlerin kalitesi tartışılır ancak 20 tl ye bir klavye almak türkiye için harika şuan en dandik klavye bile pandemi ve stoklardan dolayı 50 tlDeğil berbat ürünler