Neler Yeni

Sadece 16 kuruşa klavye ve mouse almak

Soube

80+
Sadece 16 kuruş yanıltıcı olmuş, gümrük vergilerini de hesaba katmak lazım. Yine de fiyat uygun tabii.

ThExtrem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Enes Malik DEMİR
Kusura bakmayin ben vergiyi hesaba katmadim ama sacma cunki 8 kurusluk urunun vergisi ne kadar olabilir ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten aliexpres urunu 8 kurusa veriyor vergi 15 tl ne alaka

Arkadaşlar konuyu anladın bazı mağzalardaki ürünleri satın alırkek vergi ödüyorsunuz örneğin ben x mağazasından bir klavye alıcam klavyenin fiyatı 8 kuruş ya eğer mağaza vergi fiyatınıda bu fiyata dahil ederse siz onun haricinde başka bir şey ödemiyotsunuz örneğin ben x mağazasıdan bir klavye seçtim ve kes onu ile ürün 8 kuruş oldu ödeme aşamasına geçtiğimde bana vergi fiyatını da ödettiriyor ise yani sadece 8 kuruş değilde atıyorum 10 tl de vergi parası alıyor ise siz bu ürün için başka bir şey ödemiyorsunuz ancak bu durum satıcı mağazalara göre değişebiliyor bazı mağzalar sadece 8 kuruş alıyor sizden ancak bu ürün ülkeye girdiğinde siz vergisinide ödüyorsunuz

Son düzenleme:

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Kusura bakmayin ben vergiyi hesaba katmadim ama sacma cunki 8 kurusluk urunun vergisi ne kadar olabilir ki

Zaten aliexpres urunu 8 kurusa veriyor vergi 15 TL ne alaka

Arkadaşlar konuyu anladın bazı mağzalardaki ürünleri satın alırkek vergi ödüyorsunuz örneğin ben x mağazasından bir klavye alıcam klavyenin fiyatı 8 kuruş ya eğer mağaza vergi fiyatınıda bu fiyata dahil ederse siz onun haricinde başka bir şey ödemiyotsunuz örneğin ben x mağazasıdan bir klavye seçtim ve kes onu ile ürün 8 kuruş oldu ödeme aşamasına geçtiğimde bana vergi fiyatını da ödettiriyor ise yani sadece 8 kuruş değilde atıyorum 10 TL de vergi parası alıyor ise siz bu ürün için başka bir şey ödemiyorsunuz ancak bu durum satıcı mağazalara göre değişebiliyor bazı mağzalar sadece 8 kuruş alıyor sizden ancak bu ürün ülkeye girdiğinde siz vergisinide ödüyorsunuz
Vergi fiyatı satıcı ile ilgili değil ama. Satıcının gümrük vergisinden haberi bile yoktur belki vergi Türkiyede kesiliyor.

slayerzs34

80+ Bronze
Ben mouse aldım geldi 19tl verdi ödedim

Zaten aliexpres urunu 8 kurusa veriyor vergi 15 TL ne alaka

Arkadaşlar konuyu anladın bazı mağzalardaki ürünleri satın alırkek vergi ödüyorsunuz örneğin ben x mağazasından bir klavye alıcam klavyenin fiyatı 8 kuruş ya eğer mağaza vergi fiyatınıda bu fiyata dahil ederse siz onun haricinde başka bir şey ödemiyotsunuz örneğin ben x mağazasıdan bir klavye seçtim ve kes onu ile ürün 8 kuruş oldu ödeme aşamasına geçtiğimde bana vergi fiyatını da ödettiriyor ise yani sadece 8 kuruş değilde atıyorum 10 TL de vergi parası alıyor ise siz bu ürün için başka bir şey ödemiyorsunuz ancak bu durum satıcı mağazalara göre değişebiliyor bazı mağzalar sadece 8 kuruş alıyor sizden ancak bu ürün ülkeye girdiğinde siz vergisinide ödüyorsunuz
onun haricinde başka bir şey ödemiyotsunuz // Yanlış bilgi.

ThExtrem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Enes Malik DEMİR
Vergi fiyatı satıcı ile ilgili değil ama. Satıcının gümrük vergisinden haberi bile yoktur belki vergi Türkiyede kesiliyor.
yok onu demek istemedim bazı ürünleri alırken vergiyi ürünün fiyatı ile birlikte zaten ödüyorsunuz ancak bazı ürünlerde olmuyor sadece ürünün fiyatını öderseniz yani sadece ürünün indirimli fiyatını öderseniz o ürün gümrükten geçince siz yine vergi ödüyorsunuz ztn

Ben mouse aldım geldi 19tl verdi ödedim

onun haricinde başka bir şey ödemiyotsunuz // Yanlış bilgi.
tesekkür ederim hem beni aydınlattığınız hem de bilginizi paylaştığınız için fakat 19 tl ödesek bile türkiye için harika bir fiyat değil mi ?? :D:D:D

slayerzs34

80+ Bronze
yok onu demek istemedim bazı ürünleri alırken vergiyi ürünün fiyatı ile birlikte zaten ödüyorsunuz ancak bazı ürünlerde olmuyor sadece ürünün fiyatını öderseniz yani sadece ürünün indirimli fiyatını öderseniz o ürün gümrükten geçince siz yine vergi ödüyorsunuz ztn

tesekkür ederim hem beni aydınlattığınız hem de bilginizi paylaştığınız için fakat 19 TL ödesek bile türkiye için harika bir fiyat değil mi ?? :D:D:D
Değil berbat ürünler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,334
Üyeler
161,439
Son üye
fatihsilim
Top Bottom