steam uygulaması:
https://store.steampowered.com/app/993090/Lossless_Scaling/#app_reviews_hash (YORUMLARINI DA OKUYABİLİRSİNİZ)
türkçe anlatım videosu:
arkadaşlar bu nasıl mümkün oluyor?
elden ring mesela 60fps kiliti var ama bu uygulama ile 120 e çıkabiliyormuş.
hemen hemen her ekran kartı ile uyumlu. Çok merak ediyorum sistem nasıl işliyor?
______________________________________________________________________________________________________________________
UYGULAMAYI TEST ETTİM.
ASASSİNS CREED ODYSSEYS ULTRA GRAFİKLER 1080P DE
70 fps alırken uygulamayı açıp ayarı aktif edince 135-140fpsye çıktı.
Steamın kendi fps sayacı 70 gösterirken uygulama fpsyi 135 gösteriyor fakat 60-70 fps arası oynayan bir oyunda mouseyi hızlı çevirince hissettiğiniz kasma vb. hepsi düzeldi yani 135fps alıyorum.
Şimdi başka oyunda test ediyorum
ULTRA GRAFİKLER
Alıntıyı görüntüle
UYGULAMAYI AÇINCA
Alıntıyı görüntüle
uygulamayı kapatınca 60-70fps arasındaki kasma hissiyatı geri başlıyor.
______________________________________________________________________________________________________________________
Şimdi oyunumuz Detroit: Become Human yani 60 fps kiliti olan bir oyun.
Oyun 1080p ultra grafiklerde 58-60fps veriyor ve hızlı hareket edince o kasma hissiyatını yaşıyorsunuz.
Programı aktif edince fps 120fpsye çıktı ve o kasma hissiyatı kalktı yani fpsin arttığından emin olabiliyoruz.
Şimdiki oyunumuz Resident Evil 4 Remake 1080p ultra grafikler ve Ray Tracing high ayarlarda fpsimiz 66
programı açınca fps: 140 oldu.
Şimdiki oyunumuz Battlefield 2042 1080p ultra grafikler fps 90-95 arası.
Programı açınca fps: 170 oldu ama online oyun diye geçikme yaşadım ben.
Program steamda 3.5 dolar ama buradan ücretsiz indirebilirsiniz eğer bu yasak ise silebilirim linki.
LİNK silindi. Crack uygulama diye uyarı yememek için sildim.
Videoyu izleyin AMD için yaptıgım ayar bu:
Alıntıyı görüntüle
Ölçekle kısmından kısayolu CTRL+ALT+A yapın. oyunu açın ve penceresiz moda getirin (tam ekrandan çıkarın) ve CTRL+ALT+A yaparak aktif edin.
FPSi görmek için bu ayarı açın.
Alıntıyı görüntüle