yapmaya çalışıyorum İncehesap linki açılmıyorKimsede doğru düzgün öneri yapmamış.
Knk cocuga monitoe webcam klavye mouse mikrofon kulaklik falan da lazım.Ssd yi iptal edip başka siteden apacer 240 GB ssd al.Pollux 3APU - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Onu görmedim kral.Knk cocuga monitoe webcam klavye mouse mikrofon kulaklik falan da lazım.
3 k ya her şey dahil istemiş
Yav kusura bakmada oda zor iş beKnk cocuga monitoe webcam klavye mouse mikrofon kulaklik falan da lazım.
3 k ya her şey dahil istemiş
Önerebilecek sistem yok ki önermek istesek hatalı önermekten korkuyorum.Kimsede doğru düzgün öneri yapmamış.
Hadi onu geç parça yok arkadaş adam EBA için istiyor min ellerinde kalan işlemci R3 3100 nasıl öneri yapıcam şimdi ?Önerebilecek sistem yok ki önermek istesek hatalı önermekten korkuyorum.
Ya sadece eba demiş 3 kya bulduğumuz bi laptopu atalik bitsinÖnerebilecek sistem yok ki önermek istesek hatalı önermekten korkuyorum.
yok yoook piyasada pc yok dostum öneremiyoruz yarım saattir öneri için pc arıyorum toplamaya çalışıyorm olmuyorYa sadece eba demiş 3 kya bulduğumuz bi laptopu atalik bitsin
oyunun zevki 10fps altında geçiyorSanmıyorum 200 250 fps ancak. O da zevk vermez