Neler Yeni

Sadece ekran kartı alınır mı?

HayranAga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan
Merhabalar ben bilgisayar toplamak istiyorum fakat yazın toplayacağız ancak ekran kartını erkenden alıp olası fiyat artışlarından uzak durmak istiyorum da şimdi soracaklarım şunlar.
Ben 7900 gre almak istiyorum fakat incehesapta falan stokta yok ve normalde fiyat 21.999 Ken şu son haftadır 25k olarak gözüküyor bu ne zaman indirime girebilir indirime girerse 19bin civarına düşme gibi ihtimali varmı ve incehesap indirimleri ne zaman birileri söyleybilirmi (Kasım indirimleri)
Ve sizce yapılır mı? yani ekran kartını alıcam bekleticem yaza kadar sonra diğer parçalarında toparlayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve incehesap stok gelirmi

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Musa
Merhabalar ben bilgisayar toplamak istiyorum fakat yazın toplayacağız ancak ekran kartını erkenden alıp olası fiyat artışlarından uzak durmak istiyorum da şimdi soracaklarım şunlar.
Ben 7900 gre almak istiyorum fakat incehesapta falan stokta yok ve normalde fiyat 21.999 Ken şu son haftadır 25k olarak gözüküyor bu ne zaman indirime girebilir indirime girerse 19bin civarına düşme gibi ihtimali varmı ve incehesap indirimleri ne zaman birileri söyleybilirmi (Kasım indirimleri)
Ve sizce yapılır mı? yani ekran kartını alıcam bekleticem yaza kadar sonra diğer parçalarında toparlayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve incehesap stok gelirmi
Valla bir anda arttı fiyatlar Kasım indirimleri geçen sene iyi değildi tadı tuzu yoktu bu sene nasıl olur muamma beklenti yüksek olmasın onun yerine ikinci el temiz alınabilir

HayranAga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla bir anda arttı fiyatlar Kasım indirimleri geçen sene iyi değildi tadı tuzu yoktu bu sene nasıl olur muamma beklenti yüksek olmasın onun yerine ikinci el temiz alınabilir
İkinci el güvenemem hocam

HayranAga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sarı sitede 7900gre satan çok yeni almış garantili
Kral ilk defa bilgisayar toplayacağım hep laptop ile gittim artık ne ikinci el ne güvenilir olmayan biyerdende almak istemiyorum sadece sıfır bekliyorum üretimi varmı stokta varmı diye sordum ikinci el istiyorum diye belirtmedim ikinci ele okey olsam zaten araştırırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,816
Üyeler
164,916
Son üye
piareks
Top Bottom