Neler Yeni

Sadece kasa yenilemek istiyorum. Yardım lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Serhat Sözen
Bütçe
450
Merhaba arkadaşlar. Umarım iyisinizdir :)
Benim sorunum kasam. 5 sene önceden topladığım kasamın içindeki bir çok şeyi yenilememe rağmen kasamı yenilemedim. İçinde sadece tek arka çıkışlı fan olduğu için çok sıcak oluyor ve ben bu durumdan geçmişte ekran kartı yaktığım için korkuyorum. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali. Kasa içine ek fan koyamam çünkü bunun için elverişli değil. O yüzden bana uyumlu fanlı psu'suz kasa arıyorum. 4 fanlı falan. RGB takıntım yok renksiz olabilir.

Sistemim; (boyutlar için)
Anakart: MSİ H97 PC Mate
Ekran Kartı: MSİ RX 580 ARMOR OC 8 GB (çift fanlı) (yardımlarınız sayesinde aldım, çok teşekkürler <3)
PSU: Frisby 600w (yardımlarınız sayesinde aldım, çok teşekkürler <3)
HDD: Toshiba DT01ACA200

VDGood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Black Mamba
Benim sorunum kasam. 5 sene önceden topladığım kasamın içindeki bir çok şeyi yenilememe rağmen kasamı yenilemedim. İçinde sadece tek arka çıkışlı fan olduğu için çok sıcak oluyor ve ben bu durumdan geçmişte ekran kartı yaktığım için korkuyorum. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali. Kasa içine ek fan koyamam çünkü bunun için elverişli değil. O yüzden bana uyumlu fanlı psu'suz kasa arıyorum. 4 fanlı falan. RGB takıntım yok renksiz olabilir.

Ekran Kartı: MSİ RX 580 ARMOR OC 8 GB (çift fanlı) (yardımlarınız sayesinde aldım, çok teşekkürler <3)
Eskiden kasa olarak ne kullanıyordun ? ismini ve modelini alabilirmiyim

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bunu bu forumda önerecek kişi tanımıyorum. :)
Bütçe artmazsa

equinoxx

80+ Bronze
Bütçe artmazsa
++ bende sanmıyorum :D

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Ďdr4 toplamayı düşündünüz mü?

En İyi Cevap
7
Bütçe artmazsa
O kasalarda elektrik kaçağı, statik elektrik gibi problemler çok oluyor ve metalleri de ince olduğu için kolay yamuluyorlar.

whoamii

80+ Silver
Kasa yerine önce PSU yu değiştirip en başta ekran kartınız olmak üzere bütün sisteminizi kurtarmaya ne dersiniz :D

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren

Bence ilk olarak güç kaynağını değiştir. Frisby markasının çok kaliteli ürünleri yok. Her an sistemini bozabilecek bir parça ile sistemini kullanma. Onun için ayrı bütçem var dersen bütçeni biraz arttırabilirsen Dark Maxima V12 modeli var. 4 tane ARGB fanla geliyor. malzeme kalitesi iyi.
Dark Maxıma V12 Psu Yok 4x12cm Argb Fan Mıdı Tower 2xusb2.0/2xusb Fiyatı, Yorumları - Trendyol
532₺ şuan ama Trendyol paylaş kazan yaptıysan 507₺'ye alabilirsin.

En İyi Cevap
7
Bence ilk olarak güç kaynağını değiştir. Frisby markasının çok kaliteli ürünleri yok. Her an sistemini bozabilecek bir parça ile sistemini kullanma. Onun için ayrı bütçem var dersen bütçeni biraz arttırabilirsen Dark Maxima V12 modeli var. 4 tane ARGB fanla geliyor. malzeme kalitesi iyi.
Dark Maxıma V12 Psu Yok 4x12cm Argb Fan Mıdı Tower 2xusb2.0/2xusb Fiyatı, Yorumları - Trendyol
532₺ şuan ama Trendyol paylaş kazan yaptıysan 507₺'ye alabilirsin.
Mükemmel bir öneri. Bence de PSU değiştirin her an sıkıntı çıkarabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU yeni değiştirdim. Uygun değil mi ki?
Kötü bir PSU almışsınız kalitesiz ve dandiktir kendisi bir elektrik dalgalanmasında bile sistemi çöp edebilir. Değiştirmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Ayrıca o PSU'yu kim önerdi yani nasıl aldınız?

Top Bottom