Neler Yeni

Sadece Mikrofon Tavisyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
Arkadaşlar kulaklığım var fakat mikrofonu çalışmıyor onun için sadece mikrofona ihtiyacım var piyasaya baktım çok fazla model var karar veremedim tavsiye ve öneri var mıdır ?

Bütçe : 250 TL

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
BM800'ün tam olmaya seti o fiyatlarda olacaktı sanırsam, BM300 de alternatif olarak eklenebilir tercih listesine.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar kulaklığım var fakat mikrofonu çalışmıyor onun için sadece mikrofona ihtiyacım var piyasaya baktım çok fazla model var karar veremedim tavsiye ve öneri var mıdır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Forumuye

80+ Bronze

BM800'ün tam olmaya seti o fiyatlarda olacaktı sanırsam, BM300 de alternatif olarak eklenebilir tercih listesine.
BM 300 denemedim ama BM 800 kullandım rezalet bir mikrofon onu diyim.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
BM 300 denemedim ama BM 800 kullandım rezalet bir mikrofon onu diyim.
Miksersiz kullandıysanız her condenser mikrofon öyledir.
Condenser mikrofonun olayı mikseri, phantomudur zaten bilip bilmeden boş yorum yapıp insanları yanlış bilgilendirmeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece discord'da oyun oynarken vs iyi bir ses kalitesi olsun istiyorum mixerim falan yok bu arada yayıncı falan değilim

Forumuye

80+ Bronze
Miksersiz kullandıysanız her condenser mikrofon öyledir.
Condenser mikrofonun olayı mikseri, phantomudur zaten bilip bilmeden boş yorum yapıp insanları yanlış bilgilendirmeyin.
Ses kartım vardı. Yine de ses laptoptaki iğne kadar mikrofondan kat kat kötü geliyordu. Kısaca benim 200 liram çöpe gitti ve tavsiye etmem ama benim bilgisayarda falan sorun varsa bilemem.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ses kartım vardı. Yine de ses laptoptaki iğne kadar mikrofondan kat kat kötü geliyordu. Kısaca benim 200 liram çöpe gitti ve tavsiye etmem ama benim bilgisayarda falan sorun varsa bilemem.
5 liralık ses kartı değil, 150-200 TL'den başlayan bir mikser lazım o mikrofona en az.

Farway

80+ Silver

Forumuye

80+ Bronze
5 liralık ses kartı değil, 150-200 TL'den başlayan bir mikser lazım o mikrofona en az.
Bu olmadan düzgün çalışmıyor mu şimdi bu mikrofon?

O zaman adını şuan hatırlamadığım bir üye niye bana bunu önerdi, ses kartı yetiyor dedi ve beni harici mikrofonlardan soğuttu acaba? Neyse çok sinirlendim ama daha fazla konuşup ban yemek de istemiyorum.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bu olmadan düzgün çalışmıyor mu şimdi bu mikrofon?

O zaman adını şuan hatırlamadığım bir üye niye bana bunu önerdi, ses kartı yetiyor dedi ve beni harici mikrofonlardan soğuttu acaba? Neyse çok sinirlendim ama konuşup ban yemek de istemiyorum.
O arkadaşın sorunu.
Bu mikrofonun gücünü veren, sesini güzelleştiren, dip sesi alan alet budur.

Top Bottom