SADECE MINECRAFTTA ÇIKAN ANİ PİNG SORUNU

Berichow

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar normalde tüm oyunlarda herhangi bir ping sorunu yaşamazken Minecraft'ta özellikle exarotondan açtığımız sunucuda çok büyük ping sorunları yaşıyorum. Pingim bir anda 6000-15000 arası değerlere çıkıyor ve uzun bir süre oyunda herhangi bir şey yapamıyorum. Bunu sadece açtığımız sunucuda yaşıyorum. Diğer Minecraft sunucularında bu tarz bir sıkıntı yaşamıyorum. Çözüm önerisi olan var mı?

Merhabalar normalde tüm oyunlarda herhangi bir ping sorunu yaşamazken Minecraft'ta özellikle exarotondan açtığımız sunucuda çok büyük ping sorunları yaşıyorum. Pingim bir anda 6000-15000 arası değerlere çıkıyor ve uzun bir süre oyunda herhangi bir şey yapamıyorum. Bunu sadece açtığımız sunucuda yaşıyorum. Diğer Minecraft sunucularında bu tarz bir sıkıntı yaşamıyorum. Çözüm önerisi olan var mı?
Bu arada sunucudaki diğer kişilerde böyle bir sorun olmuyor

merhabalar aynı problemi bende yaşıyorum . arkadaşlarımın açtığı sunucuda vpn açınca 10 bin vpn siz bin gibi ping değerleri alıyorum ama başka sunucuda öyle bir sorun yaşamıyorum acaba sizinkide öylemi?

tracert nedir ?
cmd üstünden atılan ip ile senin arandaki pointleri ve onların gecikme değerini gösteren bir komut

Kod:
tracert IPADRESI
Şeklinde yazıp enterlarsan anlarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,010
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd