Neler Yeni

PUBG ani ping artışı

Cracxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Salihcan Aslan
Merhabalar, başka oyunları oynarken hiçbir sorun yaşamıyorken PUBG oynarken ping değerlerim anidem 50-60'tan 2k-3k ya fırlıyor. Sıklıkla donmalar, laglanmalar yaratıyorken bazen oyundan atıığı bile oluyor. Dediğim gibi bu sorunu sadece PUBG'de yaşıyorum. Forumlarda veya herhangi bir yerde çözüm bulamadım. QoS ayarı yapmayı denedim internet bağlantım gitti, Türk Telekom'a zorla düzelttirebildim.
Test: Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform
Modem: Zyxel VMG3312-B10B

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,474
İsim
Yuzarsef
pubg nin güvenlik duvarını atlamasına izin ver kardom

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,474
İsim
Yuzarsef
Zaten izin vermiştim ama belki doğru şekilde yapmamışımdır. Nasıl yapıldığını anlatır mısın?
denetim asası güvenlik duvarı gelişmiş ayarlar belli bir uygulamanın güvenlik duvarını geçmesine izin ver ve pubg yi seç tamamdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Walter White
Pubg oynarken herhangi bir cihazda interneti zorlayan herhangi bir indirme veya yükleme işlemi vs. yapıyor musun? Eğer yapmıyorsan bu durumda Bufferbloat'ın bir önemi kalmıyor zaten.

Cracxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Salihcan Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
denetim asası güvenlik duvarı gelişmiş ayarlar belli bir uygulamanın güvenlik duvarını geçmesine izin ver ve pubg yi seç tamamdır
Onu denedim olmuyor kral
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pubg oynarken herhangi bir cihazda interneti zorlayan herhangi bir indirme veya yükleme işlemi vs. yapıyor musun? Eğer yapmıyorsan bu durumda Bufferbloat'ın bir önemi kalmıyor zaten.
Evde en fazla 2 kişi instagram ve youtube kullanıyor. Başka bir şey yok.

Top Bottom