Neler Yeni

Sadece oyunda kapanan bilgisayar

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
Arkadaşlar merhabalar bilgisayarım hiçbir yerde kapatmıyor kendini ama bir tek oyunda kapatıyor oyuna girdiğim gibi 1 2 dk içerisinde kapanıp açılıyor bütün parçaları stres testine soktum testini yaptım ama hiçbirşeye rastlayamadım adam akıllı Windows formatlandı test ettiğim parçalar
Gpu
Ram
Cpu
Ssd
Power supply
Birde sistem stabilize testi hepsinden başarıyla geçti ama oyun da kapanıyor anlamadım bir türlü yardımcı olabilirmisiniz

Starlex

80+ Silver
Arkadaşlar merhabalar bilgisayarım hiçbir yerde kapatmıyor kendini ama bir tek oyunda kapatıyor oyuna girdiğim gibi 1 2 dk içerisinde kapanıp açılıyor bütün parçaları stres testine soktum testini yaptım ama hiçbirşeye rastlayamadım adam akıllı Windows formatlandı test ettiğim parçalar
Gpu
Ram
Cpu
Ssd
Power supply
Birde sistem stabilize testi hepsinden başarıyla geçti ama oyun da kapanıyor anlamadım bir türlü yardımcı olabilirmisiniz
Belirli bir oyundamı yapıyor bunu ve psu kaç watt

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Starlex

80+ Silver
750 w yeterli derece de valo Cs de kapanıyor diğerlerinde de kapanır diye düşünüyorum
Bu oyunlar cpu tabanlı oyunlar başka oyunlardada yap testi ekran kartını kullanacak

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
Bu oyunlar cpu tabanlı oyunlar başka oyunlardada yap testi ekran kartını kullanacaktır
Furmark da 8x msaa açık birde occt de cpu yu aynı anda strese testine soktum kapanmadı hatta yanında testmem5 de açıktı 3lü parçayı bi anda stres e soktum

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Ömür
Gpu
Ram
Cpu
Ssd
Power supply
Ekran kartın işlemcin ne

NoPan!c

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Yiğit
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular