Neler Yeni

Çözüldü✓ Sadece valoranta girdiğimde oluşan donmalar

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ismet hancıoğlu
Valorantı ne zaman açsam oyun güzel bir şekilde açılıyor ancak, oyuna girdiğim an poligon,deathmatch vs. direkt oyuniçi zamanda bi anda donmalar yaşamaya başlıyorum(Bu donmalar 4 saniye de bir gerçekleşen donmalar). Oyuna ne kadar devam edersem edeyim donmalar devam ediyor ve seslerde de bozulmalar meydana geliyor. Oyunu kapattığımda da bu sorun devam ediyor. ama sadece bu valorantta olan bir sorun öbür hiçbir oyunda bir sıkıntım ya da performans düşüşüm olmadı. Valoranta girdiğimde bu gerçekleşiyor. BIOS güncellemesi yaptım amd chip suruculerini güncelledim ekran kartı sürücüm zaten güncel windows 10da da aynı sorunu yaşıyodum 11de de aynısını yaşıyorum. Bu sorun sadece valorantta oluyor ve valorantı kapatınca da devam ediyor pc yi kapamak zorunda kalıyorum düzelmediği için çoğu şeyi denedim ancak olmadı. Anakarttan dolayı olabilceğini düşündüm ancak sadece valorantta olan bi sorun için anakartla ilgili olması da saçma geldi. Riot clientle de ilgisi olamaz gibi geliyor çünkü league of legends i açabiliyor pc çok garip.

• Kingston 16GB Fury Beast EXPO 6000mhz CL36 DDR5 Ram (KF560C36BBE-16)
  • NZXT H5 Elite 750W 80+ Bronze Siyah Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
  • Kingston 1TB NV2 NVMe Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD (SNV2S/1000G)
  • Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti Windforce OC 12G 12GB GDDR6X 192 Bit Ekran Kartı
  • Asrock A620M-HDV/M.2+ 6400mhz(OC) M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart
  • AMD Ryzen 5 7600 3.80 Ghz 6 Çekirdek 38MB AM5 5nm İşlemci

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
PayiTaht
Valorantın kendisinde optimizasyon sorunu var ve donmanın nedeni de işlemci kaynaklıdır oyun işlemci ağırlıklı , ama böyle bir sistemde 3-4 saniyede bir olması çok garip sadece valorantta olması da ilk cümlede dediğimi doğrular nitelikte ben oyunu alta aldığımda pc donuyordu mesela birkaç ay önce düzeldi tabi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ismet hancıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valorantın kendisinde optimizasyon sorunu var ve donmanın nedeni de işlemci kaynaklıdır oyun işlemci ağırlıklı , ama böyle bir sistemde 3-4 saniyede bir olması çok garip sadece valorantta olması da ilk cümlede dediğimi doğrular nitelikte ben oyunu alta aldığımda pc donuyordu mesela birkaç ay önce düzeldi tabi
bu konuyu açarken bir konuya daha denk geldim ordaki çocuk bişeyler anlatmış uyguladım. driver boosterdan 2 3 tane sürücüyü güncelledim bağlantı ve giriş çıkışla ilgili olan şuanlık düzeldi deathmatch attım ve bi sıkıntı olmadı. teşekkürler düşünüp yazdığın için..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,206
Üyeler
166,172
Son üye
djxjjsdejdkj
Top Bottom