Onun dönüştürücüsünü alHdmi Portu zaten kullanılıyor Dp veya başka girişle olmazmı?
Hdmi Portu zaten kullanılıyorAlfais 4487 Hdmi To Vga Çevirici Dönüştürücü Monitör Kablosu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Alfais 4487 Hdmi To Vga Çevirici Dönüştürücü Monitör Kablosu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
İşini görecektir
çift ekran mı kullanıyorsunSadece VGA girişi olan monitörü 1050 Ti'ya nasıl bağlarım?
Not: Hdmi girişi kullanıyorum
bu dönüştürücülerin pahal ıyada ucuz olması kalitesini etkilermi ben vatandan alayım dedim 140 tl dediler banaAlfais 4487 Hdmi To Vga Çevirici Dönüştürücü Monitör Kablosu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Alfais 4487 Hdmi To Vga Çevirici Dönüştürücü Monitör Kablosu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
İşini görecektir
Evet etkiliyorbu dönüştürücülerin pahal ıyada ucuz olması kalitesini etkilermi ben vatandan alayım dedim 140 TL dediler bana
başka girişler elbette olur vga to dp vs. her türlü kablonun dönüştürücüsü var diye biliyorum o yüzden sorun yok.Hdmi Portu zaten kullanılıyor Dp veya başka girişle olmazmı?