kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Videoların yüklenme tarihine göre izleyebilirsin.
Videoların yüklenme tarihine göre izleyebilirsin.
türk komedi olarak ne önerirsiniz yabancı izlemeyi hiç sevmiyorum açıkçası karakterlere ısınamıyorum ADAMIN HAKKINI ALMA KOLPAÇİNO GİBİ Bİ EFSANE VARKENKlasik Şafak Sezer, saçma sapan mimikler, komik olmayan espriler,hababam sınıfı havası yok yani filmlerde.
Max 200 olabiliyodu galiba400 diyelim ona.
Türkler komediyi beceremiyor dizi cekmesinide beceremiyor komedi filmleri tabiri caizse ful bel altı espiriler içeriyor bunlarda insanlarin önüne devamlı sunulduğu için insanlara normal geliyor bı sure sonra bu yüzden Türk komedi filmleri izlenmesine karşıyım (dediğim gibi olanlara Kemal Sunal vb. Onlara değil sozumneden bence şafak sezerin ekibi baya iyi türk komedi olarak ne önerirsiniz yabancı izlemeyi hiç sevmiyorum açıkçası karakterlere ısınamıyorum
Adam osurdu jsjsjsjs ne kadar komik gördünmü jsjsjsjs aaa bide geyirdi jsjsjsjsjTürkler komediyi beceremiyor dizi cekmesinide beceremiyor komedi filmleri tabiri caizse ful bel altı espiriler içeriyor bunlarda insanlarin önüne devamlı sunulduğu için insanlara normal geliyor bı sure sonra bu yüzden Türk komedi filmleri izlenmesine karşıyım (dediğim gibi olanlara Kemal Sunal vb. Onlara değil sozum
hangi sırayla izledin veya izlediysen sırası nasıl olmalıPek fark yok, hepsini izledim, kafana göre izle.
Ben filmleri beğendim.
Kolpaçino'nun hiçbir sahnesine gülmedim. Mafyavari filmleri dizileri hiç sevmem. Godfather falan bile izlemedim.türk komedi olarak ne önerirsiniz yabancı izlemeyi hiç sevmiyorum açıkçası karakterlere ısınamıyorum ADAMIN HAKKINI ALMA KOLPAÇİNO GİBİ Bİ EFSANE VARKEN
o recep ivedik te var sadece kolpaçino aşırı kaliteli bi yapım izleyin benceAdam osurdu jsjsjsjs ne kadar komik gördünmü jsjsjsjs aaa bide geyirdi jsjsjsjsj
hangi sırayla izledin veya izlediysen sırası nasıl olmalı
ben godfather 1 izledim anlamadım afdslkdfasdfksa bi baktım film bittiKolpaçino'nun hiçbir sahnesine gülmedim. Mafyavari filmleri dizileri hiç sevmem. Godfather falan bile izlemedim.
Aynen artık bunlar insanlara normal geliyor abi yabancılar bı dizi yapmış 63 yılından beri devam ediyor ve milyonlarca fani var (doctor who)Adam osurdu jsjsjsjs ne kadar komik gördünmü jsjsjsjs aaa bide geyirdi jsjsjsjsj
ginede ben yüklenme tarihine göre izliyim biraz takıntılıyımdırdaSırasız izledim ama filmler bağımsız.
Yani rastgele izle, hikayeler bağlı değil.
birde 3 tane filmi var değilmi ?Sırasız izledim ama filmler bağımsız.
Yani rastgele izle, hikayeler bağlı değil.