Neler Yeni

Yardım Şafak Sezer Hababam Sınıfı Sırası

VitoScaletta

80+ Gold
Klasik Şafak Sezer, saçma sapan mimikler, komik olmayan espriler,hababam sınıfı havası yok yani filmlerde.
türk komedi olarak ne önerirsiniz yabancı izlemeyi hiç sevmiyorum açıkçası karakterlere ısınamıyorum ADAMIN HAKKINI ALMA KOLPAÇİNO GİBİ Bİ EFSANE VARKEN

sefa.can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
osman kaleli
neden bence şafak sezerin ekibi baya iyi türk komedi olarak ne önerirsiniz yabancı izlemeyi hiç sevmiyorum açıkçası karakterlere ısınamıyorum
Türkler komediyi beceremiyor dizi cekmesinide beceremiyor komedi filmleri tabiri caizse ful bel altı espiriler içeriyor bunlarda insanlarin önüne devamlı sunulduğu için insanlara normal geliyor bı sure sonra bu yüzden Türk komedi filmleri izlenmesine karşıyım (dediğim gibi olanlara Kemal Sunal vb. Onlara değil sozum

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Pek fark yok, hepsini izledim, kafana göre izle.

Ben filmleri beğendim.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Türkler komediyi beceremiyor dizi cekmesinide beceremiyor komedi filmleri tabiri caizse ful bel altı espiriler içeriyor bunlarda insanlarin önüne devamlı sunulduğu için insanlara normal geliyor bı sure sonra bu yüzden Türk komedi filmleri izlenmesine karşıyım (dediğim gibi olanlara Kemal Sunal vb. Onlara değil sozum
Adam osurdu jsjsjsjs ne kadar komik gördünmü jsjsjsjs aaa bide geyirdi jsjsjsjsj

Rammstein

80+ Silver
türk komedi olarak ne önerirsiniz yabancı izlemeyi hiç sevmiyorum açıkçası karakterlere ısınamıyorum ADAMIN HAKKINI ALMA KOLPAÇİNO GİBİ Bİ EFSANE VARKEN
Kolpaçino'nun hiçbir sahnesine gülmedim. Mafyavari filmleri dizileri hiç sevmem. Godfather falan bile izlemedim.

sefa.can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
osman kaleli
Adam osurdu jsjsjsjs ne kadar komik gördünmü jsjsjsjs aaa bide geyirdi jsjsjsjsj
Aynen artık bunlar insanlara normal geliyor abi yabancılar bı dizi yapmış 63 yılından beri devam ediyor ve milyonlarca fani var (doctor who)
Türkler ise bı gün çekiyorlar öteki gün Allah bilir

VitoScaletta

80+ Gold
Top Bottom