Neler Yeni

Safra Kesemi Alcaklar Askerlik?

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde safra kusuyorum diye konu açmıştım belki hatırlayanlar çıkar o süreçte 4 kontrole gittim. Polip Taş Çamurlaşma gözlemlendi gelecekte pankreatit olma riskim varmış o nedenle safra kesemi alacaklar. Kuzenim askerliğin yandı diyor fakat ben öyle bir şey göremedim bilgisi olan var mı?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Askerliğe engel değil diye biliyorum. Zaten taştan dolayı alınıyor. Eğer zararlı hücre olsaydı yani tümör o zaman işte tedavi uzun süreli olacağından tedavi bitmeyene kadar askerlikten muaf oluyordun fakat sendeki askerliği engelleyecek bir durum değil.

Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde safra kusuyorum diye konu açmıştım belki hatırlayanlar çıkar o süreçte 4 kontrole gittim. Polip Taş Çamurlaşma gözlemlendi gelecekte pankreatit olma riskim varmış o nedenle safra kesemi alacaklar. Kuzenim askerliğin yandı diyor fakat ben öyle bir şey göremedim bilgisi olan var mı?
Askerliğe engel değil.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Askerliğe engel değil.
Askerliğe engel değil diye biliyorum. Zaten taştan dolayı alınıyor. Eğer zararlı hücre olsaydı yani tümör o zaman işte tedavi uzun süreli olacağından tedavi bitmeyene kadar askerlikten muaf oluyordun fakat sendeki askerliği engelleyecek bir durum değil.
teşekkürler arkadaşlar hukuk bitirince subay olarak yapmak istiyordum yüreğime su serptiniz ☺️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,050,018
Üyeler
166,675
Son üye
riotun4q