Neler Yeni

Sağ kulağım 2 haftadır tıkalı

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
hastaneye gitmek yerine neden bir insan buraya konu açar böyle bir durumu anlayamıyorum ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Paşadöner
Yukardan böyle sana şifa inecek bekle 10dk daha(!)
Doktora gidin.
Hocam doktorlarda n psikolojik olarka korkuyorum hiç bişey olmayacağını bilsem de korkuyorum ondan dolayı son çareye kadar arıyorum bi ara elktrikli süpürge ile cekmek geldi aklima jskskssksj

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Kangal Kangaoğlu
Hocam doktorlarda n psikolojik olarka korkuyorum hiç bişey olmayacağını bilsem de korkuyorum ondan dolayı son çareye kadar arıyorum bi ara elktrikli süpürge ile cekmek geldi aklima jskskssksj
Karcher'ın vakum makinesi var size öneririm, eğer kulağınıza tutarsanız yüksek vakum gücü sayesinde kulağınız bir daha ömür boyu ağrımaz

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Ya kanka git KBB'ya doktor uzun bir kameralı çubuk sokar büyük ihtimal kulağına ne olduğunu görmek için sonra da ona göre tedavi uygular yani eğer kir vs. bir şey varsa. Kir falan varsa çekilmesi benim hoşuma giderdi şahsen. :kekw:

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam hani hastaneler var ülkede randevu alıp uğrayın zahmet olmazsa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Paşadöner

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Kardeşim doktora gider misin biz ne anlayalım?

Kaporta Eray

80+ Bronze
Arkadaşlar sağ kulağım 2 haftadır tikali yani tıkalı derken arada tıkanıyor ben hafifce dokununca tekrar açılıyor bazen kaşınıyor bende baya sertçe oynuyorum ve su geliyor hergun su ile yıkarım icine kaçma ihtimali cok yüksek peki ne yapmalıyım
lan bendede aynısı var öğrenirsen ulaş kafayı yicem saç teli değiyo kaşındırıo gibi

Top Bottom