Yukardan böyle sana şifa inecek bekle 10dk daha(!)Hocam pek gidesim yok ya kendim çözüm arıyorum ağrı vs. De yok ateş ne bilim
Hocam doktorlarda n psikolojik olarka korkuyorum hiç bişey olmayacağını bilsem de korkuyorum ondan dolayı son çareye kadar arıyorum bi ara elktrikli süpürge ile cekmek geldi aklima jskskssksjYukardan böyle sana şifa inecek bekle 10dk daha(!)
Doktora gidin.
Karcher'ın vakum makinesi var size öneririm, eğer kulağınıza tutarsanız yüksek vakum gücü sayesinde kulağınız bir daha ömür boyu ağrımazHocam doktorlarda n psikolojik olarka korkuyorum hiç bişey olmayacağını bilsem de korkuyorum ondan dolayı son çareye kadar arıyorum bi ara elktrikli süpürge ile cekmek geldi aklima jskskssksj
Ya kanka git KBB'ya doktor uzun bir kameralı çubuk sokar büyük ihtimal kulağına ne olduğunu görmek için sonra da ona göre tedavi uygular yani eğer kir vs. bir şey varsa. Kir falan varsa çekilmesi benim hoşuma giderdi şahsen.Hocam doktorlarda n psikolojik olarka korkuyorum hiç bişey olmayacağını bilsem de korkuyorum ondan dolayı son çareye kadar arıyorum bi ara elktrikli süpürge ile cekmek geldi aklima jskskssksj
AjjajwjwKarcher'ın vakum makinesi var size öneririm, eğer kulağınıza tutarsanız yüksek vakum gücü sayesinde kulağınız bir daha ömür boyu ağrımaz
Kardeşim doktora gider misin biz ne anlayalım?Hocam doktorlarda n psikolojik olarka korkuyorum hiç bişey olmayacağını bilsem de korkuyorum ondan dolayı son çareye kadar arıyorum bi ara elktrikli süpürge ile cekmek geldi aklima jskskssksj
lan bendede aynısı var öğrenirsen ulaş kafayı yicem saç teli değiyo kaşındırıo gibiArkadaşlar sağ kulağım 2 haftadır tikali yani tıkalı derken arada tıkanıyor ben hafifce dokununca tekrar açılıyor bazen kaşınıyor bende baya sertçe oynuyorum ve su geliyor hergun su ile yıkarım icine kaçma ihtimali cok yüksek peki ne yapmalıyım
Tamam sksksjlan bendede aynısı var öğrenirsen ulaş kafayı yicem saç teli değiyo kaşındırıo gibi