Çözüldü✓ Sağlam 2. el vs dandik 0

alperennN

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
843
arkadaşlar hapörlör almak istiyorum önceki hapörlörüm 4+1 di ama çok büyük olduğu için malesef evin baya bi yerine taşındı zaten anakartı da dışardaymış bozulmuş galiba hurda fiyatına sattım şimdi 100-150 arasına 1+1 hapörlör arıyorum kuzenimde :

Logitech Z120 var nerden baksanız 6-7 yıldır belki daha fazladır kullanıyor ve hala şarkı açtığında minicik olmalarına rağmen evi patlatıyorlar o derece dolap ta var 125 e onu mu alayım yoksa avec reidan filan gibi dandik ürünlere mi yöneliyim​

Sağlam 2. el​

arkadaşlar hapörlör almak istiyorum önceki hapörlörüm 4+1 di ama çok büyük olduğu için malesef evin baya bi yerine taşındı zaten anakartı da dışardaymış bozulmuş galiba hurda fiyatına sattım şimdi 100-150 arasına 1+1 hapörlör arıyorum kuzenimde :

Logitech Z120 var nerden baksanız 6-7 yıldır belki daha fazladır kullanıyor ve hala şarkı açtığında minicik olmalarına rağmen evi patlatıyorlar o derece dolap ta var 125 e onu mu alayım yoksa avec reidan filan gibi dandik ürünlere mi yöneliyim​

Saglam 2. El

hoparlör işinde kesinlikle sağlan ikinci el 2500tl gibi bir fiyata wharfedale cr-40 aldım bu fiyata sıfır olarak logitech in 2.1 sistemleri ve jameson gibi markalar geliyordu fakat ikinci elden wharfedale aldım gerçekten hoparlör işi çok farklı oluyor bu arada 125 tl çok iyi fiyat

hoparlör işinde kesinlikle sağlan ikinci el 2500tl gibi bir fiyata wharfedale cr-40 aldım bu fiyata sıfır olarak logitech in 2.1 sistemleri ve jameson gibi markalar geliyordu fakat ikinci elden wharfedale aldım gerçekten hoparlör işi çok farklı oluyor bu arada 125 TL çok iyi fiyat
125 TL eyvallah ta kötü mal da kullanmak istemiyorum yırtık pırtık 233 TL falan oluyor kargoyla temiz kutulu ürünlere teklif attım kabul ederlerse birini alacağım etmezlerse de fiyatı uyanı ve temiz olanı alcam
Post automatically merged:

Yorumlarınız için saolun arkadaslar

125 TL eyvallah ta kötü mal da kullanmak istemiyorum yırtık pırtık 233 TL falan oluyor kargoyla temiz kutulu ürünlere teklif attım kabul ederlerse birini alacağım etmezlerse de fiyatı uyanı ve temiz olanı alcam
Post automatically merged:

Yorumlarınız için saolun arkadaslar
hocam dediğim gibi biraz daha kozmetik olarak kötü olabilir fakat konide ve bobinde sıkıntı yoksa sorun olmaz

hocam dediğim gibi biraz daha kozmetik olarak kötü olabilir fakat konide ve bobinde sıkıntı yoksa sorun olmaz
Benim için dış görünüş önemli hocam sonra içime sinmiyor pişman oluyorum keşke demektense 80-120TL için can sıkmaya gerek yok ileriye dönük

Geri