Neler Yeni

Sağlam bilgisayar önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Güven
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Grafik Tasarım
Instagram
keremcomd
Bütçe
15000
oynadığım oyunlarda hikaye oyunlarıda var online valorant cs go gibi oyunlarda var bunun yanı sıra mesleğim ötürü kullandığım adobe programlarıda var bana hem kullandığım programları rahatça açabilecek, yaptığım iş sırasında bana çökme yaşatmayacak hemde oynadığım oyunları 70 fps + yüksek kalitede oynatacak bir sistem lazım (hikaye oyunları için +70 fps online ekrankartı ihtiyacı olmayan oyunlar için tabii ki daha fazla olmalı) son olarak ise işimi yaparken birden fazla uygulama kullandığımdan 32gb dan az ram olmamalı bütçe sisteme göre arttırılabilir. kısaca sağlam bir bilgisayar lazım

Son düzenleme:

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Yaptığının bir mantığı yok ki. 15 bin liraya çiçek gibi sıfır sistem dizersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Güven
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
keremcomd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaptığının bir mantığı yok ki. 15 bin liraya çiçek gibi sıfır sistem dizersin.
knk sadece ekran kartı ikinci el olacak ve kullandığım programlar dolayısıyla yüksek sistem istiyo 32gb ram en az olucak işlemcinin modelinin yüksek olması lazım ana kartın en az 4x ram slotlu 2x m2 ssd slotu olması lazım gibi gibi çok fazla bilgim yok o yüzden buraya danışıyorum ama sistem özellikleriniin yüksek olması lazım

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
knk sadece ekran kartı ikinci el olacak ve kullandığım programlar dolayısıyla yüksek sistem istiyo 32gb ram en az olucak işlemcinin modelinin yüksek olması lazım ana kartın en az 4x ram slotlu 2x m2 ssd slotu olması lazım gibi gibi çok fazla bilgim yok o yüzden buraya danışıyorum ama sistem özellikleriniin yüksek olması lazım
E tamam da zaten ekran kartını önden alacaksın. Dandik APU işlemciye para vermenin ne mantığı var? Hepsinin önbelleği düşük.

inanc098

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
asdfasf
Hocam ben 2. el satış yapan bir platformdan ekran kartı alıp belli bir süre sonra apu sistem alıp ona takmak istiyorum ekran kartı için 6k apu sistem için de 9k bütçem var adobe programlarının hepsini kullanıyorum ve oyun oynamayı seviyorum işlemci isteyen oyunlarda ekran kartı isteyen oyunlarda oynuyorum umarım açıklamam yeterli kalmıştır şimdiden yardımlarınız için teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum
Hocam yaptınız çok saçma. Biz size 15k'ya çok daha temiz sistem ayarlarız.

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
Hocam ben 2. el satış yapan bir platformdan ekran kartı alıp belli bir süre sonra apu sistem alıp ona takmak istiyorum ekran kartı için 6k apu sistem için de 9k bütçem var adobe programlarının hepsini kullanıyorum ve oyun oynamayı seviyorum işlemci isteyen oyunlarda ekran kartı isteyen oyunlarda oynuyorum umarım açıklamam yeterli kalmıştır şimdiden yardımlarınız için teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum
Şuan bütçeniz 15kmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Güven
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
keremcomd
Şuan bütçeniz 15kmı
max 17k
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yaptınız çok saçma. Biz size 15k'ya çok daha temiz sistem ayarlarız.
aslında benim düşündüğüm güzel bir apu sisteme güzel bir ekran kartı takmak güzel bir ekran kartına param yetmediğinden dolayı 2. el bir ekran kartı takmak ama 15 k ya daha iyisi oluyosa ve bu benim kullandığım adobe programlarınıda sorusuz çalıştırıyorsa tavsiye ettiğiniz sistem parçalarını ggörmek isterim

E tamam da zaten ekran kartını önden alacaksın. Dandik APU işlemciye para vermenin ne mantığı var? Hepsinin önbelleği düşük.
yazmıştım ama tekrardan anlatayım aslında benim düşündüğüm güzel bir apu sisteme güzel bir ekran kartı takmak güzel bir ekran kartına param yetmediğinden dolayı 2. el bir ekran kartı takmak eğer daha iyi bir tavsiyeniz varsa görmek isterim teşekkürler :)

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
max 17k

aslında benim düşündüğüm güzel bir apu sisteme güzel bir ekran kartı takmak güzel bir ekran kartına param yetmediğinden dolayı 2. el bir ekran kartı takmak ama 15 k ya daha iyisi oluyosa ve bu benim kullandığım adobe programlarınıda sorusuz çalıştırıyorsa tavsiye ettiğiniz sistem parçalarını ggörmek isterim

yazmıştım ama tekrardan anlatayım aslında benim düşündüğüm güzel bir apu sisteme güzel bir ekran kartı takmak güzel bir ekran kartına param yetmediğinden dolayı 2. el bir ekran kartı takmak eğer daha iyi bir tavsiyeniz varsa görmek isterim teşekkürler :)
Hocam anlattığınıza göre önce ekran kartı alacaksınız, sonra APU sistem alacaksınız. Sistemi aldığınızda zaten ekran kartınız olacak. Yani APU sistem almanın bir manası kalmayacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Güven
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
keremcomd
Hocam anlattığınıza göre önce ekran kartı alacaksınız, sonra APU sistem alacaksınız. Sistemi aldığınızda zaten ekran kartınız olacak. Yani APU sistem almanın bir manası kalmayacak.
knk apu sistemden kastım ekran kartsız sistem

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
knk apu sistemden kastım ekran kartsız sistem
E abi öyle desene. APU demek içinde ekran kartı olan işlemci demek. APU işlemciler eğer içindeki ekran kartına ihtiyacın yoksa F/P olmuyor ve denk fiyattaki APU olmayan işlemcilere göre düşük fiyat veriyor. Ben o sebepten ötürü yaptığını mantıklı bulmuyordum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Güven
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
keremcomd
E abi öyle desene. APU demek içinde ekran kartı olan işlemci demek. APU işlemciler eğer içindeki ekran kartına ihtiyacın yoksa F/P olmuyor ve denk fiyattaki APU olmayan işlemcilere göre düşük fiyat veriyor. Ben o sebepten ötürü yaptığını mantıklı bulmuyordum.
şuan mantıklı mı peki ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Güven
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
keremcomd
Fiyat avantajı varsa evet mantıklı. Bir de ikinci elde istediğin sistemi toparlayabilirsen olabilir.
peki 15k ya 2. el bir ekran kartı ve ekran kartsız 0 bir sistem için yardımcı olabilirmisiniz tekrardan söyleyeyim adobe nin tüm programlarını kullanıyorum ve ekran kartını çok istemesede isteyen oyunlar oynuyorum (nasıl anlatacağımı bilemedim)

Top Bottom