Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
Deneme süresi veriyor beleșe diye biliyorum.hocam ücretsiz öneriniz varmı
Deneme süresi veriyor beleșe diye biliyorum.hocam ücretsiz öneriniz varmı
karar verdim ordan indiriyorum hocam şuan yarısı indi umarım sorun ile karşilaşmam taratacağım ama kaçak olduğu için virüs gözüke biliyormuş ama babamın gönlü olsun yapacak bişey yokFullprogramlarindir bakabilirsin hocam
korsana destek vermiyoruz diye bir şey yazmıyor kurallarda sadece link paylaşımı yasak. Ayrıca her konuya sadece bunu yazıyorsunKorsana destek veremiyoruz.
Hocam, ben de yazayım bazen ihtiyacım oluyor. Özellikle GTA'nın bazı oyunları yayından kalktığı için öyle sitelere muhtaç kalıyoruz.Güvenilir de daha iyi site önerisi yapabilirim özelden yazarsanız.
Korsana hayırHocam, ben de yazayım bazen ihtiyacım oluyor. Özellikle GTA'nın bazı oyunları yayından kalktığı için öyle sitelere muhtaç kalıyoruz.
Değil hocam, daha önce 1-2 oyun indirmeye kalktım az daha trojan yiyordum ve hayır, yanlış yerlere basmadım. Crackli siteler arasında en güvenilmez olan site odur.vip daha iyidir
fullprogramindir ile genellikle aynı linkleri kullanıyorlar ve hiç virüs yemedim hocamDeğil hocam, daha önce 1-2 oyun indirmeye kalktım az daha trojan yiyordum ve hayır, yanlış yerlere basmadım. Crackli siteler arasında en güvenilmez olan site odur.
Belki de başka sitelerin linklerini çalıp koyuyorlarsa onlardan birine denk gelmiş olabilirim o hâlde. Düzelttiğiniz için sağ olun hocam.fullprogramindir ile genellikle aynı linkleri kullanıyorlar ve hiç virüs yemedim hocam
Hocam site ismi vermek ile link atmak arasında bir fark göremiyorum ben.korsana destek vermiyoruz diye bir şey yazmıyor kurallarda sadece link paylaşımı yasak. Ayrıca her konuya sadece bunu yazıyorsun
raporlayabilirsiniz o zamanHocam site ismi vermek ile link atmak arasında bir fark göremiyorum ben.