Yozgatlııı
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,524
fifa 10 babam için yükleyeceğim pc rx 6700 12400f normalde satın alırım ama fifa 10 satın alınmadığı için elde edemiyorum
hocam kafama takılıyor bazen neden beleşe birisi uğraşıp oyun versinki sizce sisteme zarar verme olasılığı varmı azda olsaGüvenilir hocam.
Yok hocam.Yıllarca kullandım orjinal oyun alıșkanlığını yeni kazandım açıkcası ama fahiș fiyatlı oyunları hala korsan indiriyorum gayet güvenli.hocam kafama takılıyor bazen neden beleşe birisi uğraşıp oyun versinki sizce sisteme zarar verme olasılığı varmı azda olsa
hocam indirdim kurdum diyelim tarata bileceğim bir site veya uygulama varmıYok hocam.Yıllarca kullandım orjinal oyun alıșkanlığını yeni kazandım açıkcası ama fahiș fiyatlı oyunları hala korsan indiriyorum gayet güvenli.
vip daha iyidirfifa 10 babam için yükleyeceğim pc rx 6700 12400f normalde satın alırım ama fifa 10 satın alınmadığı için elde edemiyorum
Kaspersky kullanabilirsin.İlla ișimi sağlama alırım diyorsan fitgirl den indirhocam indirdim kurdum diyelim tarata bileceğim bir site veya uygulama varmı
hocam ücretsiz öneriniz varmıKaspersky kullanabilirsin.İlla ișimi sağlama alırım diyorsan fitgirl den indir
kaspersky ücretsizhocam ücretsiz öneriniz varmı