Sağlam Oyuncu Kulaklığı Arıyorum

firatness

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
137
Dostlar aklımda

Razer blackshark v2 pro var bazı sitelerde 6900'e filan buldum hatta a-101'de 5000 diyor

bknz: https://www.teknosa.com/razerblackshark-v2pro-kbsksyh-2023-outlet-p-202407246995

aklımı çeliştiren soru şu playstation edition diyeni var birde başka bir model. Ben arkadaşımda gördüm bu model çok hoşuma gitti baya araştırdım güzel de bütçem 10 bin ikinci el bakacağım sağlam güzel bir kulaklık arıyorum amacım oyun müzik hocalarım. size bıraktım. teşekkürler

knk ikinci el almana gerek yok. seni 4 sene sağlam götürür bu kulaklık fiyatı zaten sağlam bir kulaklık arayan içinde çok fahiş değil, yetkili bir satıcıdan alırsan sorunsuz kullanırsın

HOCAM SİPARİŞ VERSEK BİR PROBLEM YAŞAR MIYIZ? Garanti durumu ne olur? ürün ikinci el mi? sıfır mı?

HOCAM SİPARİŞ VERSEK BİR PROBLEM YAŞAR MIYIZ? Garanti durumu ne olur? ürün ikinci el mi? sıfır mı?
İkinci el , bir problem yaşamazsın eğer üründe sıkıntı varsa iade edebilirsin , garanti ile ilgili bildiğim tek şey dün airpods aldım aynı bu şekilde 2 yıl garantiliydi.

İkinci el , bir problem yaşamazsın eğer üründe sıkıntı varsa iade edebilirsin , garanti ile ilgili bildiğim tek şey dün airpods aldım aynı bu şekilde 2 yıl garantiliydi.
çzelden mesaj atabılır mısın lutfen? sana danıssam ılk defa amazondan satın alım yapacagım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,846
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate
Geri