Neler Yeni

Çözüldü✓ Sağlam ssd lazım öneriniz var mı

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kubilay Yılmaz
sağ ol reis, ilk attığın ucuz ama okuma yazması epey düşük. ben 1tb m2 ssdler diye arattığımda okuma yazması daha yüksek olan ve yine ortalama bu fiyatlarda olan ssdler gördüm onları neden tercih etmedin? markasından falan mı bilmediğimden soruyorum, bir de attığın anakart sitesinde neresine baktın da öğrendin bir sürü şey yazıyor sen atmadan önce de ben kendim kurcalamıştım ama nereye bakmam gerektiğini göremedim ssd için
Mesaj otomatik birleştirildi:

bak mesela bu arkadaşın okuma yazması daha yüksek ve nerdeyse aynı fiyat
Bazı SSD'ler de Dram bulunuyor ve stabiliteyi ve sağlığı koruyor, çoğu SSD modellerinde yok fakat arkadaşın attıklarında Dram mevcut diye biliyorum.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
işte neye bakacağımı bilemedim
ben şu an güncelde adata legend 850 lite kullanıyorum yine ondan alsam olmaz mı

bunu alsam iş yapar mı?

Ekler

• 1740429585087.png
    1740429585087.png
    92.1 KB · Hit: 7
işte neye bakacağımı bilemedim
Bende SanDiskin 320 GB lık Hard Diski var neredeyse 8000 kere açıldı ve sağlığı yüzde 98, yani 9 yıldır neredeyse hiç bir şey değişmedi
images (16).jpeg

Dediğim hard disk bu.
Adamların M2 SSD lerin okuma yazma değerleri Crystal Disk Mark ta çok az fark var o yüzden bence en iyisi SanDisk

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kubilay Yılmaz

bunu alsam iş yapar mı?
Bahsettiğiniz üründe Dram yok çok sağlıklı ve uzun ömürlü olmayıp, aynı zamanda veri aktarım hızında inişli çıkışlı anlar yaşayabilirsiniz. Şahsen Dram mevcut olan SSD'leri değerlendirirdim.
Bende SanDiskin 320 GB lık Hard Diski var neredeyse 8000 kere açıldı ve sağlığı yüzde 98, yani 9 yıldır neredeyse hiç bir şey değişmediAlıntıyı görüntüle
Dediğim hard disk bu.
Adamların M2 SSD lerin okuma yazma değerleri Crystal Disk Mark ta çok az fark var o yüzden bence en iyisi SanDisk
Sandisk güzel marka evet fakat attığınız modelde Dram var mı yok mu ufak araştırmak gerekiyor, yoksa bende Sandisk 3D Sata SSD kullanıyorum.

Jill Valentine

80+ Bronze
sağ ol reis, ilk attığın ucuz ama okuma yazması epey düşük. ben 1tb m2 ssdler diye arattığımda okuma yazması daha yüksek olan ve yine ortalama bu fiyatlarda olan ssdler gördüm onları neden tercih etmedin? markasından falan mı bilmediğimden soruyorum, bir de attığın anakart sitesinde neresine baktın da öğrendin bir sürü şey yazıyor sen atmadan önce de ben kendim kurcalamıştım ama nereye bakmam gerektiğini göremedim ssd için

bak mesela bu arkadaşın okuma yazması daha yüksek ve nerdeyse aynı fiyat
3k altına olan 1tb okuma yazması yüksek olan ssdlerin çoğu ya sorunlu ya da dramsiz.

Hocam hem PCI 3.0 hem de okuma yazması düşük değilmi? Alınmaz

Burada sadece okuma yazma hızına bakmaman gerekir yoksa en iyisi daha ne olduğu bile bilinmeyen MLD M500 Ultra olurdu onu da belirteyim
O yüzden mümkünse diğer önerdiğim alınmalı zaten.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
3k altına olan 1tb okuma yazması yüksek olan ssdlerin çoğu ya sorunlu ya da dramsiz.

üstte attığım alınmaz mı?

Western Digital güvenilir marka hocam en iyilerinden

bunu alsam iş yapar mı?
O SSD yi size SSD önermeden önce görmüştüm zaten 3 GB her türlü yeticek, illa 7 GB olsun diye bir şey yok. ben yıllardır 100 MB kullanıyorum

Modele bağlı. Hangi modelinden bahsediyorsunuz?
Genel olarak hepsi
Benim kullandığımı soruyorsanız yukarı da resmi var

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
bu ikisini düşündüm, aradaki fiyat farkına değer bir şey var mı? hangisini önerirsiniz

Ekler

• 1740430337641.png
    1740430337641.png
    128.2 KB · Hit: 5
Top Bottom