Sağlamİndirden Sakın İndirmeyin

Eren2639

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadşlar 10 15 Gün Önce Sağlamindirden Call Of Duty Modern Warfare 2 İndirdim İndirmez OLadım Bilgisayarın Anasını ağlattı hani şey diyebilirsiniz pc kötüymüş diye ama pc gta 5 yüksek grafiklerde kasmayan bi pc idi ve bu oyunu indirdikten sonra lolde bile 20 25 fps zor aldım suan sadece video izleyebiliryorum youtubede onuda izlerken hd alırsam kasıyor böyle ----- bir site kesinlikle indirmeyin Oyun İndirecekseniz Gidin steamdan epic gamesten indirin

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Bende bi problem yoktu oyunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem özeliklerin nedir

Arkadşlar 10 15 Gün Önce Sağlamindirden Call Of Duty Modern Warfare 2 İndirdim İndirmez OLadım Bilgisayarın Anasını ağlattı hani şey diyebilirsiniz PC kötüymüş diye ama PC gta 5 yüksek grafiklerde kasmayan bi PC idi ve bu oyunu indirdikten sonra lolde bile 20 25 fps zor aldım suan sadece video izleyebiliryorum youtubede onuda izlerken hd alırsam kasıyor böyle boktan bir site kesinlikle indirmeyin Oyun İndirecekseniz Gidin steamdan epic gamesten indirin
yıllardın bir şeyler indiriyorum hiç bir şey olmadı

Akıllanmışsınız. Bir daha korsan indirmezsiniz.
Ya korsan indiren adam hadi neyse falan ama sağlamindirden inderinin harbi aklı var mı diye sorgularım.
TamİndirHDİndirDurmadanİndirBedavİndirFullİndirHarbiİndirTRİndir.com falan varken ne gerek var böyle şeylere.
Gerçi korsan indirenin de aklı var mı diye sorgularım şimdi bir daha düşündüm.

Arkadşlar 10 15 Gün Önce Sağlamindirden Call Of Duty Modern Warfare 2 İndirdim İndirmez OLadım Bilgisayarın Anasını ağlattı hani şey diyebilirsiniz PC kötüymüş diye ama PC gta 5 yüksek grafiklerde kasmayan bi PC idi ve bu oyunu indirdikten sonra lolde bile 20 25 fps zor aldım suan sadece video izleyebiliryorum youtubede onuda izlerken hd alırsam kasıyor böyle boktan bir site kesinlikle indirmeyin Oyun İndirecekseniz Gidin steamdan epic gamesten indirin
Bende 10-15 Gün önce indirmiştim. Hiç sıkıntı yaşamadan bitirdim. Ardından MW3 Bitirdim.

keşke indirmeseydin zaten 7tlye alırıdn :(

iyi olmuş sana, sevindim valla
bir daha korsan indirmezsin artık, steam, epic games, uplay falan kullan korsan indirirsen böyle olur zaten
umarım bir daha korsan indirmezsin bu da sana ders olsun

Arkadaşlar korsan iyi bir şey değil tamamda korson ondormoyon yo demeklede olmuyor korsanı önermiyorum yanlış anlaşılmasın

Bu arada format at düzelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,431
Üyeler
187,051
Son üye
oguzhandnz
Geri