Neler Yeni

Sağlayıcı Önerisi

riquA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Faruk Yılmaz
D-Smart taahhütüm bu ay bitiyor. Yeni internet sağlayıcısına geçicem öneri almak istiyorum.

Türknet altyapı sorgusunda "Aktif altyapı ve 35mbit hız" vaadediyor.
Daha önce TT Destek ekibinden biri arıza kaydı için gelinmişti. Binaya kadar 35mbit hız geldiğini gözlerimle de cihazda görmüştüm. (Bina kabloları kötü olduğu için 3 ila 6mbit alıyordum. Cat 6 döşendi binaya ve şuan 24mbitlik tarifede ort 16 alıyorum. Bunun sebebide modemin ADSL2+ olması sanırım.)

Konum İstanbul/Yenibosna

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Millenicoma da bakmanı öneririm daha iyi alt yapı verme ihtimali var

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Hocam kablonete bak. 110 tl veriyorum 100 mb 5 upload + sinema

Death Mark

80+ Bronze
D-Smart taahhütüm bu ay bitiyor. Yeni internet sağlayıcısına geçicem öneri almak istiyorum.

Türknet altyapı sorgusunda "Aktif altyapı ve 35mbit hız" vaadediyor.
Daha önce TT Destek ekibinden biri arıza kaydı için gelinmişti. Binaya kadar 35mbit hız geldiğini gözlerimle de cihazda görmüştüm. (Bina kabloları kötü olduğu için 3 ila 6mbit alıyordum. Cat 6 döşendi binaya ve şuan 24mbitlik tarifede ort 16 alıyorum. Bunun sebebide modemin ADSL2+ olması sanırım.)

Konum İstanbul/Yenibosna
D-smart Online işlemler/abonelik bilgilerim kısmından teknik bilgileri gösterecek bir bölüm olması gerekiyor. Orada santrale olan uzaklık gibi bölüm varsa kaç m olduğunu izah eder misiniz ya da ek olarak müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin.
1000m altıysa sana en yüksek hızları Turknet sunacaktır.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Buyur kankam.
1587311189595.png

riquA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Faruk Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
D-smart Online işlemler/abonelik bilgilerim kısmından teknik bilgileri gösterecek bir bölüm olması gerekiyor. Orada santrale olan uzaklık gibi bölüm varsa kaç m olduğunu izah eder misiniz ya da ek olarak müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin.
1000m altıysa sana en yüksek hızları Turknet sunacaktır.
Online işlemlere bakarken ek olarak taahhütün 24 ay değil 27 ay olduğunu görüp hüsrana uğradım.. Ağustosa kadar bekleyeceğim artık. Online işlemler kısmında da öyle bir bilgi bulamadım. Müşteri hizmetlerini aramak gerek sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablonet'ten şikayetçi olanını görmedim ya. diğer sağlayıcılara göre biraz daha pahalı ama hayet hoş geri dönüşler görüyorumç Muhtemelen Kablonet'e yöneleceğim 3 ay sonra. Teşekkür ederim

Death Mark

80+ Bronze
Online işlemlere bakarken ek olarak taahhütün 24 ay değil 27 ay olduğunu görüp hüsrana uğradım.. Ağustosa kadar bekleyeceğim artık. Online işlemler kısmında da öyle bir bilgi bulamadım. Müşteri hizmetlerini aramak gerek sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablonet'ten şikayetçi olanını görmedim ya. diğer sağlayıcılara göre biraz daha pahalı ama hayet hoş geri dönüşler görüyorumç Muhtemelen Kablonet'e yöneleceğim 3 ay sonra. Teşekkür ederim
Sorun değil. Zaten bütün servis sağlayıcıları meşgul.

Top Bottom