Sağlık raporunda neler yazar?

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
483
Sağlık raporunda direktman hastanın durumu böyledir falan mı yazıyor yoksa bambaşka bir olay mı? Ek olarak bu sağlık raporunu yazıcıdan çoğaltsam kullanabilir miyim? Mesela iş görüşmesine gittim sağlık raporu istediler kopyasını verdim. Ehliyete yine aynı şekil. Yoksa doktorun imzası cart curt beni biraz aydınlatırsanız sevinirim.

Sağlık raporu için senden kan alırlar kan sonuçlarına göre temizse birsey yazmaz genel bilgiler olur. Sıkıntı varsa sıkıntının olduğu bölüme muayeneye yollar ona göre bir teşhis koyarlar rapora islerler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı raporu çoğaltıp farklı zamanlarda kullanma kendi sağlığın için ne zaman istenirse o zaman yeniden rapor yap hem kan sonuçlarına bakmış olursun sağlıklı miyim değil miyim diye

Sağlık raporu için senden kan alırlar kan sonuçlarına göre temizse birsey yazmaz genel bilgiler olur. Sıkıntı varsa sıkıntının olduğu bölüme muayeneye yollar ona göre bir teşhis koyarlar rapora islerler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı raporu çoğaltıp farklı zamanlarda kullanma kendi sağlığın için ne zaman istenirse o zaman yeniden rapor yap hem kan sonuçlarına bakmış olursun sağlıklı miyim değil miyim diyeteşekkür ederim.

Son düzenleme:
Geri