Neler Yeni

Yardım Sahibinden anakart alırken dolandırıldım

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Ümit
bundan 2 sene önce böyle bir olay başıma geldi, cimere numarasını ibanını atıp sikayet etmiştim.
sonra turuncu forumda konu actıgım da aynı kişinin bir arkadaşı daha dolandırdığını gördüm beraber adamı araştırıp babasına kadar bulduk. babası bize parasını verip üstünü kapatmak istedi olayın, o aralar yoğun oldugum icin uğraşmadım, parayıda aldık zaten dedim.
ama cimere yazdığım şikayet mahkeme acmış, geçen kapıma kağıt geldi.. cocuğun hayatı kaydı yani 3 kuruş icin.
sen olayı bıraksan da devlet bırakmaz seneler sonra olsa bile..

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
param güvende neden yapmadınız
Param güvende komisyon kesiyor ve insanlar param güvendeyle satış yapmak istemiyor bende buna empatiyle yaklaşıyorum kendimde param güvendeyle satmıyorum param güvende üzerinden çok dolandırıcılık olduğunu duydum çünkü ürünü bozup geri iadeler vs

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,130
İsim
Lokman Doğan
Herkes arasın adamı

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Ümit
bu arada bu olay herkesin basına gelebilir, anlık güvenme o anki ruh haliniz, arkadaşa enayi gibi laflar etmeyin.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,130
İsim
Lokman Doğan
Wpden mesaj attım ben kimseyi dolandırmadım dedi sonra engel attı

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
bundan 2 sene önce böyle bir olay başıma geldi, cimere numarasını ibanını atıp sikayet etmiştim.
sonra turuncu forumda konu actıgım da aynı kişinin bir arkadaşı daha dolandırdığını gördüm beraber adamı araştırıp babasına kadar bulduk. babası bize parasını verip üstünü kapatmak istedi olayın, o aralar yoğun oldugum icin uğraşmadım, parayıda aldık zaten dedim.
ama cimere yazdığım şikayet mahkeme acmış, geçen kapıma kağıt geldi.. cocuğun hayatı kaydı yani 3 kuruş icin.
sen olayı bıraksan da devlet bırakmaz seneler sonra olsa bile..
Bu arkadaş ağır dolandırıcı ama büyük ihtimalle sahibinden üzerinden başka ilanını bulunca durumu anladı ilanı kaldırmış hemen bana uyuyordum kargonu vericem bende biraz daha geç yazsaydın başının dertte olucağını söyledim kargo istemiyorum para iadesi yaparsan konu kapanır yazdım iban istedi akşam 8 e kadar dekont atacağını söyledi haber bekliyorum ama bu arkadaş ağır dolandırıcı gece tamamen tutuştuğu için geri dönüş yaptığına eminim

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bay fahare
Mahkemeye sunmak için wp mesajlarını ismini kaydetme numara olarak görünsün ekran fotoğrafında

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Ümit
Bu arkadaş ağır dolandırıcı ama büyük ihtimalle sahibinden üzerinden başka ilanını bulunca durumu anladı ilanı kaldırmış hemen bana uyuyordum kargonu vericem bende biraz daha geç yazsaydın başının dertte olucağını söyledim kargo istemiyorum para iadesi yaparsan konu kapanır yazdım iban istedi akşam 8 e kadar dekont atacağını söyledi haber bekliyorum ama bu arkadaş ağır dolandırıcı gece tamamen tutuştuğu için geri dönüş yaptığına eminim
%99 o ibanı kiralamıştır, bizim olayda aynen böyle gelişmişti. az şansın varsa araştırmayla ailesinden birini bulabilirsin.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,130
İsim
Lokman Doğan
IMG_5094.png

Abimin wpsinden yazdım altına etti galiba

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Forget
Eleman ben kimseyi dolandirmadim diyor

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Wpden mesaj attım ben kimseyi dolandırmadım dedi sonra engel attı
Aynen bu etkenlerden dolayı bana geri dönüş yaptı işte yoksa mesajıma bakmıyordu çevrimiçi olduğu halde ve bir anda uyanası geldi kargoya geresi geldi zaten 6-7 bin liralık ürünü 3bin tl ye satıyordu ve konuşurken şüphelendim çok alışveriş yaptım ve sattım daha öncesinden konuşmasından belliydi yok paraya ihtiyacım var yarın öğlen 1 e kadar cart curt ürünün seri numarasını gizleyip salağa yattı bizzat seri numarasını istedim ancak o şekilde paranı gönderiririm dedim sonra hallettik parasını gönderdim ortadan kayboldu arkadaş şimdide forumunda etkisi oldu forumdaki arkadaşlar sayesinde diğer ilanlarını gördüm yazınca tutuştu sizinde yazmanız etkili olmuştur bakalım para iadesini yapsın hepinizi bilgilendireceğim

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
baba merhaba
Top Bottom